Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 79

Wątek: OBE... LD...

Mieszany widok

OBE... LD...

Hey )
    Jakiś czas temu w pewnym wątku na forum zachaczono o podróże astralne itp.
    Co sądzicie o LD i OBE? Udało Wam się kiedyś przeżyć taką przygodę poza ciałem?
    Przyznam, że LD dosyć często mi się zdarza - a nie ćwicze tego itp. Bardzo fajna sprawa śniąc, wiedząc, że się śni Człowiek może robić wszystko :O)

Pozdro

Re: OBE... LD...

wyjc jeszcze mi sie nie udalo , ale czuje ze jest juz blisko ... a z LD juz lepiej
    uczucie jest niesamowiete , trudne do opisania !
    stosunek do tego typy spraw jest jak najbardziej pozytywny!
    Chyba wiekszosc ludzi przynaja (praktykujacych to) ze to troche zmienia stosunek do zycia ... chciaz wiadomo - kazdy ma indywidualne podejscie do tego

Pozdrawiam ! Kuba

Co do OBE - takie uczucie spadania to podobno znak, że już blisko. Jednak dalej nie udało mi się zajść - niestety. Doświadczył już ktoś OBE?

Pozdro

co do OBE to cwicze ale narazie nie udalo mi sie w pelni, czytalem o sklutecznym sposobie i teraz wlasnie zamierzam to wyprobowac, moze sie uda...

z tego co wiem to Atrax
    mysle ze wypowie sie tutaj napewno !!
    a czy uczucie spadania to znak ze blisko ?! hmmm moze, z tego co ja wiem to znakami wyjscia sa drgawki , u niektorych uczucie strachu , piski w uszach , jakies dziwne odglosy (kazdy penwie czuje troche inaczej na swoj sposob) !
    Ja cwicze sobie to codziennie przed snem (od roku) ale niestety tak jak pisalem podrozy astralnej jeszcze nie odbylem , ale wierze ze mi sie uda ! lubie to robic codziennie , sam fakt cwiczenia jest dla mnie przyjemny , pewnie dlatego najczesciej zasypiam (glowna przeszkoda w osiagnieciu projekcji)

Pozdrawiam ! Kuba

No własnie, w jaki sposób ćwiczycie wejście w stan OBE? xKubax jaką metode prowadzisz od roku? Rammstein1 o jakiej metodzie piszesz? )

nie ma tak naprawde skuteczniego sposobu !
    najskuteczniejszy sposob to "wlasny sposob" gdyz dzieki danej metodzie sie jedyn uda , innym nie...
    a mozesz sie pochwalic jaki to sposob ?! (moze dzisiaj go wyproboje?)
    z "liną" ?

Pozdrawiam ! Kuba

Leny nie mam jednej metody ! proboj roznych rzeczy , najczesciej wizualizacje tunelu - gdzie celem jest dazenie do jego konca , probowalem metody z "liną" ... ale coz ... najczesciej usypiam
    teraz proboje wykorzystania LD w celu osiagniecia OBE ... zobaczymy !

Pozdrawiam ! Kuba

vzytalem o nastepujacej metodzie:
    wyobraz sobie studnie w srodku starozytnego rynku, wyciagnij z niej wiadro...nastepnie wskocz do studni, spadaj, spadaj ( :P ) i wyobraz sobie ruchy powietrza, wilgotnosc...itd. - moze wywalic do obe ;]

no wlasnie...
    jednym udaje sie odtazu a innym po paru latach/miesiach
    zobaczymy kiedy mnie sie uda :>

Uprawnienia umieszczania postów