-
-
Re: OBE... LD...
wyjc jeszcze mi sie nie udalo , ale czuje ze jest juz blisko ... a z LD juz lepiej
uczucie jest niesamowiete , trudne do opisania !
stosunek do tego typy spraw jest jak najbardziej pozytywny!
Chyba wiekszosc ludzi przynaja (praktykujacych to) ze to troche zmienia stosunek do zycia ... chciaz wiadomo - kazdy ma indywidualne podejscie do tego
Pozdrawiam ! Kuba
-
Co do OBE - takie uczucie spadania to podobno znak, że już blisko. Jednak dalej nie udało mi się zajść - niestety. Doświadczył już ktoś OBE?
Pozdro
-
co do OBE to cwicze ale narazie nie udalo mi sie w pelni, czytalem o sklutecznym sposobie i teraz wlasnie zamierzam to wyprobowac, moze sie uda...
-
z tego co wiem to Atrax
mysle ze wypowie sie tutaj napewno !!
a czy uczucie spadania to znak ze blisko ?! hmmm moze, z tego co ja wiem to znakami wyjscia sa drgawki , u niektorych uczucie strachu , piski w uszach , jakies dziwne odglosy (kazdy penwie czuje troche inaczej na swoj sposob) !
Ja cwicze sobie to codziennie przed snem (od roku) ale niestety tak jak pisalem podrozy astralnej jeszcze nie odbylem , ale wierze ze mi sie uda ! lubie to robic codziennie , sam fakt cwiczenia jest dla mnie przyjemny , pewnie dlatego najczesciej zasypiam (glowna przeszkoda w osiagnieciu projekcji)
Pozdrawiam ! Kuba
-
No własnie, w jaki sposób ćwiczycie wejście w stan OBE? xKubax jaką metode prowadzisz od roku? Rammstein1 o jakiej metodzie piszesz? )
-
nie ma tak naprawde skuteczniego sposobu !
najskuteczniejszy sposob to "wlasny sposob" gdyz dzieki danej metodzie sie jedyn uda , innym nie...
a mozesz sie pochwalic jaki to sposob ?! (moze dzisiaj go wyproboje?)
z "liną" ?
Pozdrawiam ! Kuba
-
Leny nie mam jednej metody ! proboj roznych rzeczy , najczesciej wizualizacje tunelu - gdzie celem jest dazenie do jego konca , probowalem metody z "liną" ... ale coz ... najczesciej usypiam
teraz proboje wykorzystania LD w celu osiagniecia OBE ... zobaczymy !
Pozdrawiam ! Kuba
-
vzytalem o nastepujacej metodzie:
wyobraz sobie studnie w srodku starozytnego rynku, wyciagnij z niej wiadro...nastepnie wskocz do studni, spadaj, spadaj ( :P ) i wyobraz sobie ruchy powietrza, wilgotnosc...itd. - moze wywalic do obe ;]
-
no wlasnie...
jednym udaje sie odtazu a innym po paru latach/miesiach
zobaczymy kiedy mnie sie uda :>
Uprawnienia umieszczania postów