-
GROCLIN
Witam
Chciałbym zapytać terrarystów o ich wrażenia po meczu Groclinu z Girondins Bordeaux. Wiem, że nie ma co wspominac tej żenady ale niech każdy (kto chce) napisze i się wyżali co sądzi o graniu praktycznie 60 minut w przewadze jednego zawodnika, o atucie własnego boiska, o przegranej itp. Czy zdarzy się cud na wyjeździe i czy pokonamy wroga :-)?
Pozdrawiam
-
Re: GROCLIN
Groclin w pierwszej polowie grał o wiele lepiej, ale ta bramki w II polowie dla Bordeaux była dla nich w pełni zasłużona ( heh...mieli farta w 90 min. strzelic gola :> ). Co do rewanzu, wszystko moze sie zdarzyc - uwazam jednak ze Groclin nie ma wiekszych szans na wygranie tego meczu. Ale życze im powodzenia
-
ten powalony groclin jest 20-25 km odemnie walic ich tam i tak grac nie umia a ich drzymala jest jeszcze po...i przy... wiec dobrze ze przegrali ja sie ciesze.
-
o pewnie kibic kolejarza :P
szkoda wyniku, teraz wiekszych szans nie maja, jednak niedzielan osłabił zespół,
szkoda ew punktów w rankingu UEFA, była szansa na dwie drużyny w kwalifikacjach ligi mistrzów a tak po wpadce wisły i porazce teraz dyskoboli chyba sie poszła *****
-
Moim zdaniem brak zmian dal o sobie znac!!
Radolsky wpusicl sikore pod koniec a polowa zespolu nie miala sil biegac!
3a bylo zdjac takiego amatora jak I.Koziol i wpuscic 3 napastnika a glupi trener zmienia Moskale....
W rewanzu mamy 35%szan na awans.....
Szpakowski:"Koniec marzen,koniec zludzen,koniec polskiego fublou"
-
pppppp - kibic nikogo nienawidze ogladac sportu w polskim wykonaniu bo on jest do d... ale to jest tylko moje zdanie
Uprawnienia umieszczania postów