-
Re: o ludziach słuchających metalu
Mefisto - widzialem... "Imperium Ojca Rydzyka"...
Ten program jest przykladem, jak powinno ubijac sie poprawnie interesy... np. o zakup helikoptera.
Mam rozne materialy z RM, ale najlepsze, co do tej pory wydali, to: "Czlowiek czcicielem Szatana" - mam w jpg'ach. Wszystko o metalowcach i muzyce "rockowej". Oczywiscie pojawia sie tam Osbourne, Cannibal Corpse i bodajze Decide.
-
ta OZZ to naprawde wielki czciciel szatana niewiem dlaczego w sumie wszyscy tak myslą , szczególnie ci którzy o ozzim nic tak naprawde nie wiedzą pozatym że jeste szatnista ale wogóe wszyscy metale czczą szmatana i jedza koty i już koniec inaczej nidgy nie będzie. A więc Atrax jeśli słuchasz metalu to MUSISZ wpierdalac koty
-
ta OZZ to naprawde wielki czciciel szatana niewiem dlaczego w sumie wszyscy tak myslą , szczególnie ci którzy o ozzim nic tak naprawde nie wiedzą pozatym że jeste szatnista ale wogóe wszyscy metale czczą szmatana i jedza koty i już koniec inaczej nidgy nie będzie. A więc Atrax jeśli słuchasz metalu to MUSISZ wpierdalac koty ( a szczególnie jak chcesz byc TTTruuu.
Jestes tru jedz koty
-
Coraz cięzej w tych czasach o dziewice, więc wyladowujemy naszą frustracje niszcząc groby i monotonnie kiwając głowami w czasie koncertów, co niestety ma zły wplyw na nasze zdrowie... ech cięzkie czasy dla szatanistow.
-
hehe dzieki za link do radai maryja, paru gosci z naszej klasy wkoncu moze sie popisac swoim homepage'em
-
Dla ciekawych , numer telefonu
dla ciekawych !
(0-64) 222 9996
jak tam zadzwonilem i to uslyszalem to odpadlem !!!!
spowiedz przez telefon , i to jeszcze automatyczna sekretarka !!!
masakra... ciekawe jak daja rozgrzeszenie itd. hehehehehehe
-
Re: Dla ciekawych , numer telefonu
hehehe
niezle.
czego to ludzie dzis nie wymysla to dowodzi tego jak bardzo kosciol jest...ekhem...i
Łamie nakazy biblii :]
-
A u mnie nie działa.
-
moze sie ktos spowiadal i bylo zajete ?!
ps. ten numer dostalem juz troche dawno temu , wiec nie wiem czy jest aktualny
-
A u mnie nie działa.
Mnie równiez nie dziala
Uprawnienia umieszczania postów