Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 55

Wątek: o ludziach słuchających metalu

Re: o ludziach słuchających metalu

Nie rozumiem co w tym jest smiesznego. Wszystko sie tam zgadza. Metalowcy to szatanici. Jestescie zli. Słuchacie swoich kaset od tylu i popelniacie samobojstwa. Ta muzyka namawia do brania narkotykow i do zabicia kota. Tak, tak, nie macie co się wypierac.

Zapomniałeś jeszcze dodać, że jemy koty, palimy barany, deflorujemy dziewice na ołtarzach, chodzimy obwieszeni pentagramami i odwróconymi krzyżami, jak na czarne charaktery przystało - kazdy z nas trzyma w domu szczury (autentyk - kiedyś wyczytałem w gazecie).
    Co więcej. Nie chciało mi się czytać całości tej "naukowej" pracy, ale w innej gazecie kiedyś wyczytałem, że "metale tak bardzo wciągają się w muzykę, ponieważ rytm perkusji przypomina rytmy bębnów afrykańskich, które działają na naszą podświadomość i wprawiają nas w stan letargu". :]

Normalnie szkoda słów.

Najlepsze jest to, że tzw. ogół społeczeństwa łyka te wszystkie brednie jak naiwne młode jelonki. :>

:-) Przeciez tego co tam jest, nie mozna powaznie skomentowac.
    Tak, albo slogany typu "glosne sluchanie metalu niszczy słuch" , ale ciche pewnie juz nie niszczy..hmm...dziwne. To napewno sprawka Szatana, ze głosne dzwięki niszczą słuch.... Ciekawe czy głosne słuchanie Radia Maryja nie zniszczy słuchu?

Nigdy w życiu. Słuchanie "radyja" służy zbożnym celom.
    A na marginesie - mieszkała swojego czasu nade mną przygłucha babcia bedąca wierną fanką tadzika. Co ranek miałem darmowy budzik o 6:00 w postaci audycji porannej...
    Babcinka chyba już zeszła z tego świata lub ogłuchła do końca. Efekt taki sam - nic mnie nie zatruwa. :>

Dark Raptor
    Guest

Miałem przez długi czas podobną sytuację.
    Eh. ...szkoda gadać.

tak tak. słynny metalowiec dżimi hendrix wykorzystywał w swoich utworach ten sam rytm, przy użyciu którego afrykańscy szamani na bębnach wywoływali duchy..

Atrax Robustus
    Guest

Mefisto -> Tego pajaca tadzika krytykuja nawet ksieza. Jeden ksiadz dawal datki na tego cwaniaka, ale proboszcz odbyl z nim taka rozmowe: "wiem, ze jestes bardzo hojny i chcesz dobrze, ale oprocz wiary, trzeba miec tez rozum... zastanow sie, co ty robisz"

Tak, to prawda. Jego poczynania już od dawna próbuje ukrócić polska filia KK. Niestety - nieskutecznie.

Na marginesie - widziałeś może filmik Imperium Ojca Rydzyka? Jeśli nie, to polecam. Dość ciekawie opowiada o jego przekrętach przemytniczych.

A skąd bierzecie dziewice????????????? ))

tadeusz to najlepszy biznesmen w moim mieście

Uprawnienia umieszczania postów