Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 55

Wątek: o ludziach słuchających metalu

o ludziach słuchających metalu

http://www.republika.pl/zss4bytom/pu..._ciombor_2.htm
    WIELKKI ROFTLLL !!!!! o co wy o tym sądzicie??? są tam takie teksty że...

Re: o ludziach słuchających metalu

Nie chcialo mi sie calego czytac ale przy poczatku spadlem prawie z krzesla, amsz jeszcze jakies stronki z dowcipami??

kurde...
    heh...
    wlasnie sie dowiedziałem ze jestem satanista
    nie chce mi sie tego do konca czytac, poczytam rano, dzis nałykałem sie prochow nasennych i zaspyiam tutaj. Ale to co pisza to bzdety, temat satanizmu juz był poruszany w poprzednim watku o Gorgoroth, zostawie to bez komentarza.

Kendzierzawiec
    Guest

ja mam lepszy dowcip. radiomaryja.de - wlanaczac na wlasnoa odpowiedzialnosc. Ja to raz widzialem i mi wystrczy.

przyznaje sie bez bicia ze wczoraj z nudow jedzac pizze, wlaczylem radio ma ryja to lepsze niz kabaret mozna sie posmiac sluchajac wypowiedzi...fanatykow religijnych...ehhh...nie ukrywam tego ze jestem wrogo ( anty ) nastawiony do kosciola ;]

Atrax Robustus
    Guest

Prawdziwe Radio Ma Ryja

http://www.astercity.net/~huzaar/rm.mp3

A co do artykulu, to naprawde poprawil mi humor. Tylko troche mi wstyd, ze od takich baranow jak autor tego artykulu zalezy tak wiele w naszym kraju.

Pozdrawiam!

Re: Prawdziwe Radio Ma Ryja

fajne to radjo ma(w)ryja,

Mi się umysł wypaczył na tyle, że wolę posłuchać ostrzenia gwoździ niż radiowych pomyj. Cała filozofia

Dark Raptor
    Guest

Żałosne i tyle. Tak to jest gdy "badania naukowe" prowadzi się w określonym na początku celu. Może i ma tam troche technicznych racji, ale całość jest tendencyjna i ułożona pod oczekiwany wynik. Sorry, ale ciekawe czy ten gościu już dostał dyplomik. Kiedyś np. dostawało się z podstaw marksizmu-leninizmu jako najdoskonalszego systemu sprawiedliwości społecznej... to jest trochę podobne ))

Uprawnienia umieszczania postów