Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 55

Wątek: o ludziach słuchających metalu

Atrax Robustus
    Guest

Re: o ludziach słuchających metalu

Mefisto - widzialem... "Imperium Ojca Rydzyka"...
    Ten program jest przykladem, jak powinno ubijac sie poprawnie interesy... np. o zakup helikoptera.
    Mam rozne materialy z RM, ale najlepsze, co do tej pory wydali, to: "Czlowiek czcicielem Szatana" - mam w jpg'ach. Wszystko o metalowcach i muzyce "rockowej". Oczywiscie pojawia sie tam Osbourne, Cannibal Corpse i bodajze Decide.

ta OZZ to naprawde wielki czciciel szatana niewiem dlaczego w sumie wszyscy tak myslą , szczególnie ci którzy o ozzim nic tak naprawde nie wiedzą pozatym że jeste szatnista ale wogóe wszyscy metale czczą szmatana i jedza koty i już koniec inaczej nidgy nie będzie. A więc Atrax jeśli słuchasz metalu to MUSISZ wpierdalac koty

ta OZZ to naprawde wielki czciciel szatana niewiem dlaczego w sumie wszyscy tak myslą , szczególnie ci którzy o ozzim nic tak naprawde nie wiedzą pozatym że jeste szatnista ale wogóe wszyscy metale czczą szmatana i jedza koty i już koniec inaczej nidgy nie będzie. A więc Atrax jeśli słuchasz metalu to MUSISZ wpierdalac koty ( a szczególnie jak chcesz byc TTTruuu.

Jestes tru jedz koty

Coraz cięzej w tych czasach o dziewice, więc wyladowujemy naszą frustracje niszcząc groby i monotonnie kiwając głowami w czasie koncertów, co niestety ma zły wplyw na nasze zdrowie... ech cięzkie czasy dla szatanistow.

hehe dzieki za link do radai maryja, paru gosci z naszej klasy wkoncu moze sie popisac swoim homepage'em

Dla ciekawych , numer telefonu

dla ciekawych !
    (0-64) 222 9996
    jak tam zadzwonilem i to uslyszalem to odpadlem !!!!
    spowiedz przez telefon , i to jeszcze automatyczna sekretarka !!!
    masakra... ciekawe jak daja rozgrzeszenie itd. hehehehehehe

Re: Dla ciekawych , numer telefonu

hehehe
    niezle.
    czego to ludzie dzis nie wymysla to dowodzi tego jak bardzo kosciol jest...ekhem...i
    Łamie nakazy biblii :]

A u mnie nie działa.

moze sie ktos spowiadal i bylo zajete ?!

ps. ten numer dostalem juz troche dawno temu , wiec nie wiem czy jest aktualny

A u mnie nie działa.
    Mnie równiez nie dziala

Uprawnienia umieszczania postów