-
Ceny na allegro
Ja rozumiem, ze kazdy wystawia cene taka jaka chce, ale czasami ludziska przesadzaja.... http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=21816810
Post jest jako humor.
-
-
Re: Ceny na allegro
może reaguje na wołanie, świeci w ciemności i przynosi kapcie?
-
:O:O:O boze jaka cena...
no tak, ludzie przesadzaja
-
-
Ludzie myślą " a może trafi się jakiś jeleń na którym zarobię"? )
-
cena - totalna paranoja, ale z drugiej strony, juz lepiej zeby taki ptaszor byl drogi, nizby kosztowal np 30 zł - wtedy kupilby go jakis smarkaty gnojek i albo siebie (;-)) albo padzaka wykonczyl..... poza tym ludzie "obyci" w terrarystyce, ktorzy wiedza co chca kupic, nie pobiegna chyba na allegro kupowac kedziezawca za trzy banki, tylko kupia od jakiegos normalnego hodowcy 3 razy taniej...
-
Nie do końca tak jest - tam są po prostu zupełnie inni klienci. Ja sprzedaję tam sporo i zawsze wystawiam z ceną 1 pln, nawet rzeczy drogie. Jeszcze sie nie zdażyło żebym nie sprzedał i to za całkiem atrakcyjną canę (atrakcyjną dla mnie. Trzeba wiedzieć kiedy i co wystawić i zrobić dobry opis.........tyle filozofii. Dodatkowo kupowanie tam jest bezpieczniejsze niż tu, więc czasem warto odrobinę dopłacić........oczywiście w tym przypadku nie ma mowy o odrobinie
-
Taaa, ale czasami zdarzaja sie idioci. Sama tydzien temu postanowilam sprzedac pajaka na allegro - i mam takiego pecha, ze obaj kolesie wycofali sie po zakonczeniu aukcji. Powod: a bo moja mama byla na wywiadowce i mam zle oceny, a drugi powod: mama pozwolila mi miec pajaka, ale pod warunkiem ze wyrzuce rybki, a ja nie wyrzuce rybek.... Oczywiscie mozna sie bronic w ten sposob, ze sie wstawi negatywa i tyle.....
-
....albo zastrzedz, że wywalasz tych, bez właściwej ilości pozytywów......... po jakimś czasie znasz w zasadzie większość kupujących i sprzedających w danej branży. Sprzedając zwierzęta zawsze informuję, że oferta dotyczy wyłącznie osób pełnoletnich.......zresztą uważam, że nie można zawrzeć umowy (formalnie) z kimś, kto nie ma prawa samostanowienia)))))))
Uprawnienia umieszczania postów