-
Re: Narkotyki
Ja jestem przeciwnikiem narkotykow, alkohol tylko w rozsadnych ilosciach. Moim zdaniem mozna troche wypic zeby sie dobrze bawic, ale nie tyle, zeby pozniej wymiotowac, tracic przytomnosc itp. JA sam nie pije, ani niegdy nie palilem (nawet zwyklego) papierosa. Jakos potrafie sie bez tego bawic. Ale patrzac na spora czesc mlodziezy do ktorej naleze mozna zauwazyc ze niekttorzy bez alkoholu to straszne sztywniaki. Czy naprawde nie mozna bawic sie na trzezwo?
-
Atrax - czytales pewnie juz sporo na temat "narkotyki a OBE" , i powinienes wiedziec ze to czasem pomaga w "wyjsciu" ... wiec jakby ci narkomani sie dowiedzieli ze dzieki temu jeszcze by mogli osiagnac cos takiego - to pewnie by juz napewno nie przestali !
A moj stosunek do tego typu rzeczy nie jest do konca negatywny , ale teznie do konca pozytywny :P marihuane toleruje , innych narkotykow nie! i to jest moja sprawa juz :P
Pozdrawiam ! Kuba
-
Uzywki podobno bardzo pomagaja w wyjsciu, ale w samym OOBE bardzo przeszkadzaja, bo mozesz zaczac widziec demony i inne kreatury, ktore stworzy Twoj mozg, a ktorych pojawiania sie nie bedziesz umial kontrolowac. Byli tacy, co zdali takie relacje :]
-
fakt , tak tez moze sie zdazyc ... a jak ktos tego nie zacznie kotrolowac to juz porazka
ja kiedys po marihuanie probowalem OBE ... nie udalo mi sie , ale przezycia byly fajna podczas cwiczen
-
okazyjnie pale ziółko, bardzo żadko (sylwester, urodziny) tylko jeśli ktoś mi proponuje bo samemu szkoda mi na to kasy, nie ciągnie mnie do tego, wole sie napić piwa. Innych, "twrdych" narkotyków niemam zamiaru proobować, chociaż miałem okazje wielkorotnie wciągnąć kreske. Brzydze sie tym, i ogólnie ludzie którzy biorą amfe, here itp są ludzmi których nie darze zbytnim szacunkiem. Nie popieram narkotyków, ale ganje mogliby zalegalizować:-) nie rozwijajcie temu legalizacji bo to niema sensu.
-
A ja nawet po alkohol bardzo rzadko siegam. Wlasciwie to nie ciagnie mnie specjalnie do niego :]
Ale jak jest okazja... :>
-
ja równiez nie odczuwam specjalnego pociagu do alkoholu, rowniez pije tylko okazyjnie - prawda Jaxter ? :P:P:P hahaha - lub podczas wesela mojego wujka ojjj wtedy to bylo razem z kuzynami <lol2>
-
Ta... kazdy Rammstein1 tak mowi...
-
serio :P ale czasami z kolegami tak okazyjnie to przyznaje sie :P
Jaxter moze to potwierdzic :P:P ehhh....wtedy humorek mialem naprawde super ;]
-
ja sięgam po alkohol jeśli jest jakaś większa impreza lub z kumplami w parku po jedneym lub dwa piwka dla schłodzenia (w lato). Czasami z kumplami tak bez okazji:-) np teraz na zimowym obozie :-P, ale to chyba wszyscy przeżywają:-)
Uprawnienia umieszczania postów