Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Zainteresowanych stowarzyszeniem.

Mieszany widok

Zainteresowanych stowarzyszeniem.

Na poczatek chcialbym szczegolnie podziekoac Myszy, Filipowi79 oraz Neo za szczegolna wiare... Teraz odpowiem na kilka glownych watpliwosci oraz zatargow:

1. Owszem bylem w urzedzie, jest to KRS na ulicy Barskiej 28/30 (w okienku taka grubsza pani siedzi)
    2. Czemu Wawa?? Bo tu mieszkam i z przyczyn oczywistych nie bede tworzyl siedzib w Krakowie.
    3. Owszem skladka jest potrzebna:
    - na oficjalne zarejestrowanie dzialalnosci
    - na zalozenie siedziby (w tym wypadku Neo mial racje) i jej utrzymanie/ choc to nie musi nastapic natychmiast
    - na utrzymanie witryny internetowej

Napotkalem sie z pewnym problemem, ktos rzucil pomysl z gazeta (taka prawdziwa, kolejna rzecz ktora wymaga nakladu pieniedzy) lecz jezeli bedziemy chcieli takowa stworzyc to lepiej odrazu to uwzglednic przy rejestracji i wypelnic tez formulaz wydawnictwa, ale badzmy szczerzy to jest narazie ponad nami (chociazby dlatego ze podatki nas zjedza).

Mysle ze przez net nie ma sensu tego zalatwiac i proponuje 20 marca (sobota) spotkac sie. Rozgladam sie za sala ktora by nam udostepnili za free i mysle ze jestem na dobrej drodze. Trzeba ustalic statut i zarzad (niestety ale wymagany chociaz na papierze).

Wielce mi przykro ze nie dam rady stworzyc oragnizacji ogolnopolskiej ale mysle ze jak wszyscy sie postaramy to z biegiem czasu...

Wszystkich chetnych do owego spotkania prosze o kontakt na gg 5610119 (musze wiedziec ile nas bedzie).

Zwolennikom dziekuje za wiare a osobom niewierzacym za mobilizacje do pracy...

Na koniec powiem ze potrzeba nas bedzie minimum 50 osob na rozkrecenie tego.

Pozdrawiam wszyskich, bede informowal na bierzaco...

Re: Zainteresowanych stowarzyszeniem.

aha i prosilbym tez osoby z pewnym starzem (terrarystycznym) o kontakt bo bez was nie dam rady...

Filip79
    Guest

hahahahahaha

no no
    Hodowca 1 ptasznika (słownie jednego) marzy na jawie. jak tak dalej pojdzie to mecze piłkarskie polskiej ekstraklasy będą sędziowac eskimosi.

Szegolne podziekowania

jak juz mowilem dziekuje Ci za poparcie, rzecza oczywista jest ze sam tego nie zrobie, ale mysle ze znajdzie sie kilku chetnych do pomocy. Nie koniecznie z Konina

Re: Szegolne podziekowania

ehhh ...

Re: Szegolne podziekowania

ja moge statut napisać, ale na jakieś wielkie działania sie nie pisze, za dużo organizacji już pożera mój czas... jakbyście potrzebowali statutu (a będziecie potrzebować do KRS-u to dajcie znać na maila)

Hmmm jakos na pierwszy pomysł wpadł morda (http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=26306&t=26306) który mieszka u nas czyli w centrum sterowania wrzechswiatem -śląsku, podchwyciłeś jego pomysł i juz byś chciał to robić u siebie. Pozatym i tak to wszystko jest chu... warte.

Mycha ja nie chce sie klucic ani z Toba ani z nikim a napewno nie o takie bzdury. Jak dla mnie to moze sie znajdowac w Zadupiu Wielkim oby tylko bylo, a ja chce to robic u siebie bo tu mieszkam- zrobisz Ty na slasku to ja tez bede wspolpracowal. Rozumiem Twoja (i nie tylko Twoja bo i 3/4 narodu) niechec do warszawy i jej mieszkancow bo sam czesto mam ochote wyprowadzic sie stad. Potrzeba nam wspolpracy a nie darcia sie za lby... ale widze ze to chyba naprawde nie ma wiekszego sensu bo nikt z Was nie potrafi poprostu uwierzyc... jezeli sie myle to wyprowadzcie mnie z bledu

podchwycil pomysl........no no no..bo pomysl stowarzyszenia to trzeba patentowac.....no tak.....ludzie...jak nie chcecie sie w nic pakowac to sie nie odzywajcie....nikt wam nie karze placic skladek i ciagle narzekac......nie o to tu chodzi....bleeeeee......boze, zalamac sie mozna jak sie czyta takie komentarze

Re: hahahahahaha

no aktycznie badzo smieszne....wlasnie sie tarzam ze smiechu po podlodze......hodowca jednego ptasznika! hahahaha.....tak, tylko, co to ma do rzeczy???????

Uprawnienia umieszczania postów