Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Pozdrowienia:-)

Pozdrowienia:-)

Pozdrowienia d;la wszystkich z krynicy, dorwałem sie do kafejki i czytam co tu ciekawego, bede za tydzień w piatek, kurde niewiem jak moje pajączki bo większość jest pod opieką kumpla a boehemi zostawiłem pod opieką mamy :-P

pozdrawiam wszystkich jeszcze raz, narka:-)

Re: Pozdrowienia:-)

Ja Cie nie chce straszyc, ale z tv sie dowiedzialam, ze jeden taki jak wrócił do domu, zastał s p r e p a r o w a n e g o legwana w terrarium.
    OOT, Baw sie dobrze Noke.

mam nadzieje ze ten wyjazd poprawi Ci humor rowniez pozdrawiam i baw sie dobrze a co do zwierzakow...oby przezyly, bede sie za nie modlil LOL :P

tesh sie będe modlił :-)

ja nie moogee jestem w szoku, wracilam wlasnie do polski cala zlana potem jak tam zwierzaki (matka mi juz nie raz zalatwila rybki i inne) , patrze, a tu agamek gruby jak beka, pajak szczesliwy, modliszka tez napchana, wsyztsko zyje, plywa i biega, cud natury! ycze zeby i wam tak sie trafilo ;-)

no to eraz pozdrowienia z Nowego Sącza, dostałem dzisiaj smsa że wszystko żyje, więc jestem dobrej myśli, jeszcze do piątku muszą na mnie czekac, w każdym razie wiem że albopilosum przeszła <!> wylinke i jest już po 7 wylince :-D oszczędzam teraz kase na inne pajączki ale jakoś mi to nie wychodzi:-)

Rammstein-wsumie poprawił mi sie humor, ale cały czas pamiętam o co było i tym o czym rozmawialiśmy

jestem w domciu i odziwo wszystko żyje, Chromcia i (Pani:-D) kędzior przeszły wylinki, Chroamtopelma jest po 5 ale nie widać żeby sie niebieska robiła

Uprawnienia umieszczania postów