-
Re: Jackass
U mnie w klasie tez probowali robic jackassy i nagrywac... np. przywiazali kolesia do pluga i ich ciagnal, a pozniej mieli stromy zjazd z gorki.... itd.
Albo wojna na polu kukurydzianym, przy uzyciu kolb wystrzeliwanych pod cisnieniem, itd.
Ale oryginalu nikt nie pobije :>
-
Ja najbardziej lubie ogladac Bam-Bama :]
czasem to mi zal jego rodzicow i zeby sie dowartosciowac to wkurzam wlasnych :]
-
racja.. bam margera jest dobry.. ale taki johny knoxwille(czy jak to sie tam pisze) nic sobą ciekawego nie prezentuje.. gada tylko trochę i zaciesza pałę..
-
Knoxville'a nie lubie, ale Bam i steve-O są całkiem nbiezli. jak starego przepychaczką do rur molestuje, albo steve wciąga dzzownice nosem
-
a jak podobał się wam kawałem z krokodylem w kuchni :P ??
fajnie sie mamusia wydzierała :P
-
Nie przepadam za nimi zbytnio, ale jeden odcinek mnie rozwalił.
Koleś przebrał się za nietoperza i wieszał się w różnych miejscach do góry nogami. Park, ulica, lampa, autobus miejski.
Reakcje ludzi w momencie, gdy wyrywał się ze snu i biegł w świat były zaprawdę godne uwagi. :>
Ogólnie jednak większość ich numerów jest przesadnie zryta (np. odwiedziny w banku nasienia :/).
-
Hehe fajna jest czołówka w the moovie jak jadą wszyscy na tym wóżku wielkim <heheheeh>
PozdrO
-
A wasza ulubiona akcja z "Jackass the movie" ??
-
Niektóre absurdalne kawałki są kapitalne. Niezłe było łapanie gościa w kosiarce-łaziku w wilczy dół.
Technicznie zinteresował mnie numer ze strzelaniem do prowadzącego ze spluwy. Ciekawe jakie to uczucie
-
jackass'a oglądałam ze 4 lata temu, Leny dopiero ich zobaczyłeś?
ja tam wole dirty sanchez, to są dopiero kolesie
Uprawnienia umieszczania postów