Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: ważne

Mieszany widok

lipton
    Guest

ważne

jak byście nazwali swój sklep zoologiczny . jest to dla mie wazne . bardzo prosze o propozycje . szukam nazwy.

dzieki

Re: ważne

Miał byc constrictor, to dobra nazwa, czemu z niej zrezygnowałeś???

Zoo sklep u liptona

Nook
    Guest

torebka piramidka, może oaza egzotyki? , chyba jednak najlepiej cos standardowego w stylu kamieleon waran boa pyton itp

moze "kajtuś" ? :P
    albo...
    "haplopelma" ?

Sklep Zoologiczny ,, Smithi ,, Fajnie brzmi smifi

Dark Raptor
    Guest

Nazwa chyba zależy w pewnym stopniu od asortymentu.
    Może "Karaluszek" - brzmi infantylnie, ale chyba nie będzie tak straszył jak "Karaluch". Może "Żuk", "Modliszka" lub "Modlicha" ...chyba, że wolisz gady lub płazy.
    W ostateczności przykład z "Głupiego i głupszego" (głupi film) - "Mam robaki".

Re re kum

SOK Z ŻUKA. taki sklep to bym odwiedzała

U mnie w miejscowosci jeden sklep sie nazywa AfrykaZoo . Tylko nie wiem czy nie jest zastrzezone;P
    A moim zdaniem moze byc "pchełka", jesli bylyby tam np. przewaga roslin futerkowych a jak terraryjnych to moze "kameleon"?:P A niewiem.

jakie to są 'rośliny futerkowe'? :|

A co do sklepu to wydaje mi sie że nazwa w dużym stopniu zależy od tego, co tam będzie. Tak jak już tutaj wcześniej sugerowali, może być boa, pyton itp. Aalbo BIOFIL II :P Żartuje, sułek nie był by pocieszony :/ A tak całkiem serio, to wydaje mi sie że 'U liptona' nieźle brzmi, choć to bardziej do jakiejś restauracji pasuje... W każdym razie daj znać jak coś wybierzesz

Uprawnienia umieszczania postów