-
Re: Miesięcznik terrarium
W Lublinie jest także w sklepie "ArctusZoo" przy ul.Bursztynowej i w "Raczku" przy Narutowicza.
-
ja dluzej nie bede czekal, poczta jakos nie przychodzi, ide kupoic sobie w zoologicznym
-
a można jakoś zamówić to czasopismo przez neta??
-
a można jakoś zamówić to czasopismo przez neta??
-
-
:-) nie zauważyłem hihihi
-
"Terrarium" pokazało się we Wrocławiu. Na pewno jest w Sklepach Zoologicznych w Carrefour i Galerii Dominikańskiej (kupiłem!).
Gratulacje dla Wydawców! -ciekawe artykuły, interesujące zdjęcia, rzeczowe informacje.
-
Witam
A co z pocztą????????????????????????????????????
Najpierw jak się pytałem jak można go kupić,to wszyscy mówili,że przez neta,"dwie możliwości..." itp. A teraz nikt o poczcie nie mówi,tylko,że "Wszyscy którzy zamówili numer za zaliczeniem pocztowym, lub kupon na prenumeratę powinni otrzymać numer pilotażowy "TERRARIUM" w najbliższych dniach.". Tylko co znaczy "w najbliższych dniach"???? Bo od 10.09. najbliższe dni minęły... Chyba zostaje tylko kupić miesięcznik... tylko gdzie??? Nigdzie w Krakowie nikt nic nie wie (((
Pozdrawiam
-
Ja zamówiłem w kiosku ruchu - bardzo miły Pan, powiedział, że podzwoni i się popyta i będzie mi zamawiał co miesiąc W poniedziałek ma dać znac co i jak. Mam nadzieje, że się uda
Pozdr.
Leny
-
do mnie doszedł wczoraj pocztą naprawde fajna gazetka oby tak dalej
Uprawnienia umieszczania postów