-
Re: Miesięcznik terrarium
Witam
Czyli Ci co np. zamówili "Terrarium" "za zaliczeniem pocztowym" nie mają się co martwić?Na 100% numer zostanie przysłany?Pytam,bo nie chciałbym,żeby okazało się,że ja sobie czekam,tymczasem wszystkie numery wykupią w sklepach,a z poczty jak nie przyszło tak nie przyjdzie
Pozdrawiam
-
Już się bałem, że to tylko ja nigdzie nie znalazłem miesięcznika... ufffff...
Ale ta sytuacja wcale mnie nie cieszy ....
-
? do Wydawcy TERRARIUM
mam 3 pytania związane z dystrybucją TERRARIUM:
kto zajmuje się kolportażem?
na półkach jakich sklepów będzie dostępny?
czy będzie w sieci kiosków Ruchu lub Kolportera?
-
Re: ? do Wydawcy TERRARIUM
Drodzy Terraryści,
Pilot Magazynu Specjalistycznego "TERRARIUM" wyszedł w dniu 10 września tak jak było zapowiadane. W chwili obecnej czasopismo będzie można dostać w sklepach zoologicznych na terenie kraju. W dniu 12 września 2002 r. czasopismo będzie obecne na giełdzie w Łodzi i w piątek 13 września powinno już trafić na półki sklepowe. Wszyscy którzy zamówili numer za zaliczeniem pocztowym, lub kupon na prenumeratę powinni otrzymać numer pilotażowy "TERRARIUM" w najbliższych dniach.
Dziekujemy za zainteresowanie
Pozdrawiamy i życzymy przyjemnej lektury
Wydawnictwo TERRA PRESS
Wydawca Magazynu Specjalistycznego "TERRARIUM"
Taki emil doszedl do mnie dzisiaj rano.
Cubante
-
a zamawiales ten numer przez poczte ?, ja tez taki dostalem, ja zamiwailem przez poczte
-
Nie zamawialem przez poczte szukalem w kioskach. Napisalem do nich co jest z gazeta i dostalem takie cos.
Zalatwilem sobie w sklepie z gadami i facet bedzie mi zalatwial kolejne numery, dzwonil do wydawnictwa i zapisali go na liste.
Chyba maja bardzo maly naklad
-
To jakaś paranoja niby już jest a nikt go jeszcze nie ma!
-
Witam
Zaraz,czyli lepiej kupić w kiosku niż czekać z tą prenumeratą??
Pozdrawiam
-
Kto jest z Warszawy to może miesięcznik Terrarium kupić w Smoku , maja go od wczoraj. Byłam ,widziałam , jest!
Pozdrawiam
Aleksandra
-
Ja już mam. Przeczytałem. W Lublinie jest w 2 sklepach na 100%. Nie wiem ile jeszcze zostało. Oto adresy:
Sklep zoologiczny, ul Okopowa 14 (słynny Pan Rysio - Tofi)
Salon Zoologiczny "Gekon" ul Wileńska 21 (w pasażu handlowym)
Może jeszcze gdzieś ale nie wiem.
Acha. Nie denerwujcie się tak. Poczatkowe problemy z kolportarzem to normalka dla takich czasopism. Przecież w kioskach nawet nie wiedzą czy im to ktos kupi więc nie biorą. Jak ludzie zaczną sie pytać to zamówią. Tak jest z większością czasopism o niewielkim (w porównaniu z molochami) nakładzie. Po prostu kioskarze boja sie ryzyka.
Uprawnienia umieszczania postów