-
EA Lord of the rings>kody??
Czy zna ktos kody do gry EA Lord of the rings: Return of the king??
Usilnie daze do wygrania etapu "black gate" ale ciagle lapsy z mojej druzyny gina....
Dzieki za odp
-
Re: EA Lord of the rings>kody??
Jedyne kody jakie znalazlem to:
Odblokuj 4-hit kombo dla Aragorna: zatrzymaj grę i naciśnij po kolei 8 7 6 9 (z klawiatury numerycznej)
Odblokuj umiejętności czwartego poziomu Gandalfa: zatrzymaj grę (wciśnij pauzę), przytrzymaj lewy CTRL, ALT i oba klawisze SHIFT, naciśnij po kolei 6 8 7 4 (z klawiatury numerycznej) po czym puść wszytkie klawisze. Usłyszysz metaliczny dźwięk potwierdzający włączenie cheatu.
W czasie gry wpisujemy FRODO ,a potem...
Frodo-nieśmiertelność
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
znalazlem to na jednej stronce - sprawdz czy zadzialaja
-
Dzieki Rammststein za to zes poszukal tych kodow.Niestety u mnie nie dzialaly ale 20minut temu jakims fartem ukonczyle gre>> po skonczeniu jej odblokowywuje sie pewien dzial z kodami:
Dla mniej wytrwalych niz ja:
1.Wciskamy Esc -podczas gry
2.Razem lewy Ctrl+alt+shift
3.wpisujemy 7578-niesmiertelnosc - Po ukonczeniu gry odnlokowywuja sie postacie : Faramira, Pippina, Merrego.
POZDRO
-
www.kody.obywatel.pl..tam sa kody to tej gry.....ja też mam problem z jej przejsciem...tylko w tym sęk że albo źle te kody wpisuje albo są złe....
-
myśle że doppiero po skończeniu gry można wpisać kody.
ja przeszedłem bez kodów
Uprawnienia umieszczania postów