-
Walę tynki
Jestem ciekawy, jakie macie zdanie na temat przypadającego na dzisiaj amerykańskiego święta komercji.
Czy tak samo jak ja uważacie, że smutne jest to, że ludzie potrzebują już świąt, aby okazywać sobie uczucie, co skwapliwie jest wykorzystywane przez polujące na snobów kina, restauracje, itp. :>
A tak na marginesie - muszę się pochwalić. Pan Wiktor uczynił mi dzisiaj oczekiwany od mniej więcej tygodnia walentynkowy prezent i przeszedł sobie wylinkę. Teraz jest po szóstej.
-
Re: Walę tynki
ja rowniez mam podobny stosunek do tego...swieta, niecierpie walentynek.
wies i komercha ble :/
-
Panowie, lacze sie z Wami w bolu...
-
-
ooo
wiec jednak wiecej osob ma negatywny stosunek do walę tynek.
i dobrze, to najgroszy dzien w roku, po 1 wrzesnia oczywiscie
-
Rammstein podobały Ci sie serduszka w mailu? ;>
Swięto jest cudowne! Nie lubicie plastykowych serduszek??!! Cos z wami nie tak. Jeej, w koncu moge powiedziec komus to co czuje...bo inaczej nie mogłem. Chce, zeby moja wybranka czula sie wyjątkowo i w ten szczególny dzien podaruje jej rózowe serduszko!! ...jak miliony osob w tym dniu.... Tak, to taki wyjątkowy dzień...
-
ja w ogóle przechodzę obok tych "świąt".....pamietam, zeby tego dnia nie czytac gazet i nie ogladac wiadomosci w telewizji ani programów tematycznych. po co mam sie denerwowac, wysluchując jakiś farmazonów?
-
Hari, naprawde super serduszka - Twoje ? na rottenie lepsze :P
rdza - ja mam podobny sposob, dzis caly dzien ogladalem rozne filmy na kompiei staralem sie nie dolowac mysla ze sa walę tynki bo...ech...
-
Qr... wrrrr nienawidze tego swieta po prostu NIENAWIDZE!!!! wrrrrrrr krew mnie zalewa jak widze te wszystkie serduszka i wogole :/ TEGO POWINNI ZAKAZAC!!!!
-
Jak dla mnie, to jest kolejne skomercjalizowane swieto, ale nie dziwie sie, ze ludzie je obchodza. Zbyt duzo polskich swiat, to swieta smutne i ludzie potrzebuja odskoczni, ale prawdziwa milosc powinna byc okazywana codziennie, a nie tylko w komercyjne swieta.
Aha.. te walentynki beda dla mnie bardzo pamietne.. i wyjatkowe, ale na pewno nie z pozytywnego punktu widzenia. Wazne, ze zaczynam patrzec z dystansu na pewne sprawy. W kazdym razie, dla mnie dzisiejszy dzien byl wrecz wyniszczajacy, ale mialem okazje zrozumiec pare spraw :]
Uprawnienia umieszczania postów