-
Re: kulig zginął :((((((
A ja na pewno szybko nie zapomne. Jestem fanem tego sportu, często oglądam rajdy w TV, bedzię Go wyraźnie brakowało w tej dyscyplinie(
-
Razem z Hołkiem i Kuzim dostarczyli nam wiele emocji, kto się tym nie interesował
nie zrozumie, to już nie będzie takie samo ściganie. Tyle kilometrów pzrejechanych na os-ach i zginąć w taki sposób....... w takim wieku.....
-
ogólnie przykro mi że zginoł był naprawde dobry a co do jego przeciwników to bym tylko do nich zaliczył kuzaja bo hołek już się dawno skończyl
-
Skąd wiesz, czy nic nie kumam na ten temat? To nie ma nic do rzeczy. Chodzi o to, by mieć dystans do takich spraw i tyle. Poza tym, naprawdę trudno mi uwierzyć, jak ktoś ginie w ten sposób. Pociągi nie są niewidzialne ani ciche, a rozglądać się i upewniać czy droga wolna, trzeba niezależnie od szlabanu, sygnalizacji świetlnej i innych oznaczeń.
-
dokladnie rdza... sam sobie winien, przed przedjazdami kolejowymi są znaki ostrzegawcze, zwolnić, zatrzymać się i przejechać....
-
piątek, trzynastego... szkoda, że zginął akurat w taki sposób. ale tak jak powiedział rdza, trzeba mieć do tego dystans i poprostu pogodzic sie z tym, co sie stało
[']['][']
-
masz 22lata a ********** jak 12letni gówniarz... Jak wogóle możesz w taki sposób pisać????? Masz serce? Masz dusze? Chyba nie bardzo! Chyba nikt jeszcze w rodzinie Ci nie umarł nagle, w sposób tragiczny... A po drugie jesteś z drugiego końca polski, co Ty wogóle wiesz o Kuligu???? lepiej już sie nie udzielaj bo bo jesteś prze żałosny
-
ha.....a to był członek twojej rodziny?.....a żebyś wiedział, że straciłam pare osób bliskich bardzo i to w bardzo "głupi" sposób odeszli......i wierz mi, że tym bardziej użalanie sie nad śmiercią, której dotyczy ten temat postów, wydaje się śmieszne i przesadne....
-
a w ogole twoj argument o drugim koncu polski...to w ogole nie jest argument! wiek to tez nie argument...... no i to czy mam serce, to raczej po tym tego nie ocenisz....niepotrzebnie sie tak unosisz....kulig sam do swojej smierci pewno mialby wiekszy dystans.... zreszta nie mamy o czym mowic, bo to nie ma sensu. rób jak uważasz i bądź szczęsliwy. mnie to i tak wsio ryba.
-
i teraz jeszcze powiedz że masz serce i potrafisz współczuć... Śmieszny chłopczyk jesteś, i mimo że jestes deko starszy to odnosze wrażenie jakby to 10letni chłopiec odpisał :| Już sie nie wypowiadam...
Uprawnienia umieszczania postów