Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: B.Vagans na allegro - dla poczatkujacych

Mieszany widok

B.Vagans na allegro - dla poczatkujacych

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20837047 - opis aukcji pisze ze dla poczatkujacych a potem laik wezmie na reke i sie zdziwi

Atrax Robustus
    Guest

Re: B.Vagans na allegro - dla poczatkujacych

Ja rowniez uwazam vagansa za pajaka dla poczatkujacych. Jest to pajak dla poczatkujacych, ale nie dla idiotow :]
    A laik, ktory bedzie go chcial na reke wziac dostanie nauczke, zeby wiecej tego nie robic.

zdania na temat agresywnosci B. vagans sa podzielone, ja uwazam go za pajaczka dla początkujacych...ale faktem jest ze swir z tego spiderka

Chodzi mi o to ze poczatkujacy moze przeczytac na innych aukcjach ze mozna brac na rece bo dla poczatkujacych i skojarzyc tez z vagansem co moze sie skonczyc ukaszeniem.

Wziecie na rece B. albopilosum, B. emilia lub B. smithi tez sie moze zakonczyc ukaszeniem...

COB
    Guest

vagans może być dla początkujących

Ale u vagansa chyba latwiej o ukaszenie?

Czy łatwiej nie powiem. Często rosea albo albopilosum chętniej by kogoś ukąsiły.

Nie rozumiem, przeciez nie ma przekłaman w tych informacjach. Jak ktos chce to niech sobie bierze na rece. Kazdy pająk moze ukąsic, a vagans sie dorobił zlej reputacji. W sumie nie rozni sie ogolnym zachowaniem od innych Brachypelm. Jedne są bardziej nerwowe, inne mniej. Tak samo u kędziorkow. Moja znajoma ma duzego vagansa i jest spokojny.

raf_al ten opis jest chyba jednym z lepszych jakie widziałem na allegro, czasem cos podrzucam ciekawego (zobacz temat nizej o pytonach), bo kwiatki sie trafiają ale tu nie ma sie do czego przyczepic, sam widze ze nie masz pająków tylko gekony wiec nie wiem czemu zabierasz głos, jak juz brachypelmy nie są dla poczatkujących to ja juz nie wiem jaki pająk jest dla osoby chcącej zacząć przygodę z pajączkami, a moze znasz takie a ja nie?? jak znasz to napisz :P

Uprawnienia umieszczania postów