-
Jak dotrzeć z dworca do MDKu w Katowicach? (wystawa)
chciałabym pojechać i zobaczyć ta wystawę zwierząt egzotycznych w mdku w katowicach, beda egzotyczne stworzenia morskie, jakies ptaki i w ogole ciekawe rzeczy ;-) czy ktos z katowiczan moglby mi podac adres odpowiedniego mdku, opisac jak tam dojechac albo cos (z dworca) i czy jesli ewentualnie zobaczy ta wystawe przede mna, moglby zdac relacje, czy warto na nia isc? dzieki z gory
-
Re: Jak dotrzeć z dworca do MDKu w Katowicach? (wystawa)
kiedy ta wystawa jest ?? nic nie słyszałem :/ ??
-
Z tego co sie orientuje to ma to byc w Palacu Mlodziezy w Katowicach. (ryby,motyle,egzotyczne ptaki).Wystawa trwa do kocna kwietnia bilet ulgowy kosztuje 6 zł,normalny (chyba) 8. Do Palacy dotrzec jest bardzo prosto,wystarczy na dworcu zapytac.A jak nie to musisz z dworca przejsc na Plac Andrzeja i kierowac sie do ulicy Mikolowskiej,na Mikolowskiej jest stacja Shell i na przeciwko niej jest Palac Mlodziezy.Jakies 5 min. drogi z dworca.POZDRAWIAM KUBA!
-
dzieki bardzo, na pewno sie tam wybiore jak zaczna mi sie ferie wreszcie ;-)
-
Ja czytałem w wyorczej ze ma byc chyba do 5 kwietnia t i tak duzo czasu
-
Na dworcu autobusowym wsiadacie w autobus 9, 10, 12,13,37,46,48,912 jedziecie jeden przystanek i wysiadacie odrazu pod Pałacem Młodzieży gdzie miesci sie ta wystawa.
Powodzenia
-
Taj loktok ma racje,jeszcze dochodza do tego busy lini 296,297
-
double, mam nadzieje że jeszcze sie nie wybrałaś na tą wystawe... Totalna klapa. Nastawiłem sie ze będzie coś ciekawego a tam 4 węże i tyle :| porażka
-
dziekuje za ostrzezenie marku, chyba jednak oleje ta wystawe, troche mi sie nie chce tachac pociagiem do katowic na pol godziny zwiedzania ;-)
Uprawnienia umieszczania postów