Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Jak dotrzeć z dworca do MDKu w Katowicach? (wystawa)

Mieszany widok

Jak dotrzeć z dworca do MDKu w Katowicach? (wystawa)

chciałabym pojechać i zobaczyć ta wystawę zwierząt egzotycznych w mdku w katowicach, beda egzotyczne stworzenia morskie, jakies ptaki i w ogole ciekawe rzeczy ;-) czy ktos z katowiczan moglby mi podac adres odpowiedniego mdku, opisac jak tam dojechac albo cos (z dworca) i czy jesli ewentualnie zobaczy ta wystawe przede mna, moglby zdac relacje, czy warto na nia isc? dzieki z gory

Re: Jak dotrzeć z dworca do MDKu w Katowicach? (wystawa)

kiedy ta wystawa jest ?? nic nie słyszałem :/ ??

Z tego co sie orientuje to ma to byc w Palacu Mlodziezy w Katowicach. (ryby,motyle,egzotyczne ptaki).Wystawa trwa do kocna kwietnia bilet ulgowy kosztuje 6 zł,normalny (chyba) 8. Do Palacy dotrzec jest bardzo prosto,wystarczy na dworcu zapytac.A jak nie to musisz z dworca przejsc na Plac Andrzeja i kierowac sie do ulicy Mikolowskiej,na Mikolowskiej jest stacja Shell i na przeciwko niej jest Palac Mlodziezy.Jakies 5 min. drogi z dworca.POZDRAWIAM KUBA!

dzieki bardzo, na pewno sie tam wybiore jak zaczna mi sie ferie wreszcie ;-)

Ja czytałem w wyorczej ze ma byc chyba do 5 kwietnia t i tak duzo czasu

Na dworcu autobusowym wsiadacie w autobus 9, 10, 12,13,37,46,48,912 jedziecie jeden przystanek i wysiadacie odrazu pod Pałacem Młodzieży gdzie miesci sie ta wystawa.

Powodzenia

Taj loktok ma racje,jeszcze dochodza do tego busy lini 296,297

double, mam nadzieje że jeszcze sie nie wybrałaś na tą wystawe... Totalna klapa. Nastawiłem sie ze będzie coś ciekawego a tam 4 węże i tyle :| porażka

dziekuje za ostrzezenie marku, chyba jednak oleje ta wystawe, troche mi sie nie chce tachac pociagiem do katowic na pol godziny zwiedzania ;-)

Uprawnienia umieszczania postów