-
głupi terrarysta??
wiec tak moja mam zgodziłą sie na jaszczurke ale moge ktopic tylko geka lamparciego ktorego zawsze kciałem miec ale nie w tym rzecz. Rzecz jest w tym ze powiedzałem ze kupuje jaszczurke moejmu kumplowi lecz on zobaczył fotki i mowiłze tez se kupuje wiec ja mowie pomoge ci ja hodowac ale jesli kcesz ja chodowac do musisz CZYTAC opis tej jaszczurki a on no dobrze ja mowie ale naprawde czytaj to połowa sukcesu a on ok kiedys przeczytam i taki text domnie ej a bedziemy rozmnazac ej a za ile mozna sprzedac młode a ja doniego takie cos ej chłopie ty niewiesz nic o tej jaszczurce a ty sie pytasz czy rozmnazac bedziemy zaile sprzedac powiedziecie jak mu wbic dogłowy ze ja kupuje jaszczurke zeby sie nia zajmowac i poprostu sie nia opiekowac a nie mysle o rozmnazaniu a on ja cały czas mu mowie ze ty chłopie zastanów sie czy kupujesz jaszczurke zeby sie nia zamowac czy zeby interes zrobic a on ciagle jedno i to samo bedziemy rozmnazac zaile sprzeda sie młode sorrki ze tak głupio to napisałem poprostu powiedzcie jak mam go przekonac ze jak kce kupic to musi sie nia ciagle zajmowac a nie ze kupi tydzien sie poopiwekuje i mysli ciagle o kasie ale ja tam mu wmówic niemoge (i czy ja dobrze postapiłem tak mu mowiac)
Uprawnienia umieszczania postów