-
Re: ufologia....
btw. gdyby ktos chcial porozmawiac na tematy zwiazane z parapsychologia i tematy pokrewne - zapraszam na gg
-
Ja również się tym bardzo interesuję Może kogoś z was ciekawi telekineza lub sam posiada zdolność "zginania łyżek siłą woli" ?? Chętnie pogadam z każdym o wszystkim co paranormalne na GG Mam jeszcze jedno pytanko... Wierzycie w duchy czy coś w tym stylu ??
-
Życie pozagrobowe itp. moze troche ufo
-
Ja sie interesuje ezoteryka i mialem pare udanych projekcji astralnych, ale jak na razie nie spotkalem zbyt wielu mieszkancow tamtego obszaru. Poki co, widzialem "astralne muchy", jednak nie wiem, czy byly one prawdziwe, czy byl to jakis wytwor mojej podswiadomosci.
Rowniez chetnie pogadam wszystkich, ktorych interesuje projekcja astralna, swiadome sny - lucid dreaming oraz inne takie.
Co do duchow, to tez swoje wiem.
Equester - znam kurs na wyginanie lyzeczek sila woli, ale zapewne Ci nic z tego nie wyjdzie.. mozesz pewne efekty zaobserwowac, ale niewielu ludziom udaje sie to w pelni, bez uzywania konczyn.
-
Poza tym dziwne, ze mnie ten temat ominal
-
Rammstein - napisz, jak tam z projekcja astralna? wyszlo Ci juz cos, czy dalej tak jakos nie za bardzo?
Z ta projekcja astralna jest naprawde dziwnie... ja cwiczylem tylko 3 tygodnie do sukcesu... inni potrzebuja o wiele wiecej, ale najciekawsze bylo doswiadczenie znajomego, ktoremu opowiedzialem o tym.
On w to kompletnie nie wierzyl wczesniej... kompletnie! Wszystko probowal tlumaczyc racjonalnie i uwazal, ze mu sie nie uda.
... udalo mi sie za pierwszym razem. Rano spotkal sie ze mna zszokowany i opisal mi, co sie stalo... a wiec zaczal slyszec dziwne odglosy i nagle cos jakby go wyrwalo i poczul sie przytloczony przez wszystko, co go otaczalo.. bal sie, ze umrze i szybko wrocil. Gdyby tego nie zrobil, nie stracilby jednego z najpiekniejszych przezyc w zyciu, ale on wrocil... Dalej nie wierzy w to, co sie stalo... Wytlumaczyl to sobie tak, ze jest chory psychicznie.
-
Do Atrax'a - Podasz mi link do tego kursu wyginania łyżek siłą woli ?? Chyba , że masz to na komputerze to proszę abyś wysłał mi ten kurs na maila - eqester@interia.pl
... Mam jeszcze jedno pytanie... Jak tworzy się tą "projekcję astralną" ?? Jak to w ogule wszystko wygląda i co trzeba zrobić żeby ją stworzyć?? Proszę , niech mi ktoś odpowie na forum Jeszcze jedno , jak sądzicie , czy zdolności paranormale ma każdy człowiek , tylko większość ma je nieuaktywnione... czy może mają je tylko niektórzy ?? Ja sądzę , że ma je każdy... Jakie jest wasze zdanie na ten temat ??
-
Jezeli ja je mam, to ma je kazdy. Jedni maja je rozwiniete od dziecka, inni musza nad tym popracowac. Wszystko skupia sie na rozwinieciu czakr.
Projekcja astralna jest w gruncie rzeczy sprawa prosta, tylko trzeba troche pracowac nad umiejetnoscia skupienia sie i cwiczyc sile woli, chociaz i bez tego moze sie udac.
Technicznie to polega na tym, ze lezysz rozluzniony na lozku i wizualizujesz sobie uczucie spadania. Po pewnym czasie poczujesz sie ciezki, bardzo ciezki. Bedziesz myslal w spowolnionym tempie i wszystko bedzie inne. Wtedy nalezy sobie zwizualizowac uczucie wspinania sie po linie... po prostu wspinaj sie, zrob to... jezeli bedziesz mial szczescie, to Ci sie uda juz za pierwszym razem i trafisz jakby do innego wymiaru.. To moze byc Twoj pokoj, ale moze byc to tez miejsce, gdzie nigdy nie byles i mozesz spotkac tam cos, czego nigdy nie widziales.
Aby uswiadomic sobie, jakie prawa tam panuja i jak tam sie dostac, poczytaj sobie "Traktat o Projekcji Astralnej" Roberta Bruce'a.
http://astraldynamics.pl/modules.php...page&pageid=55.
Kurs zaginania lyzeczek:
http://astraldynamics.pl/modules.php...age&pageid=130.
Na poczatek jednak chcialbym, zebys przeczytal sobie to:
http://astraldynamics.pl/modules.php...page&pageid=79.
-
Przed chwila zrobilem sobie to doswiadczenie i wyniki bardzo mnie zaskoczyly!!!
W gumke do mazania wbilem igle glowka w dol, nastepnie, zeby odbiec troche od doswiadczenia ze strony, przygotowalem sobie krzyze, prostokaty i inne ksztalty, ale z roznych materialow... folia aluminiowa, zwykla folia, papier.
Po polozeniu papierowego krzyza na igle zaobserwowalem leciutkie wahanie, lecz bylo to spowodowane zapewne ruchem czasteczek powietrza. Najpierw do papierka zblizalem rozne przedmioty, lecz bez rezultatow. Bylem lekko rozczarowany, gdy przylozylem lewa reke i ... nie stalo sie prawie nic. Za to kiedy zblizylem prawa, papierek zaczal szalec i krecic sie (w bardzo szybkim tempie).
Obnizylem temperature prawej reki i przylozylem ja z innej strony. Papierek znowu zaczal sie krecic. Sprobowalem potrzec lewa reke, zeby wywolac mrowienie.. lecz po przylozeniu praktycznie nic sie nie stalo.
Za to prawa dziala jak trzeba. Mam chyba slabo rozwiniete osrodki energetyczne w lewej rece, skoro kazdy rodzaj materialu reagowal na przylozenie prawej reki ( i na pewno nie byl to zaden podmuch).
-
Atrax !
ja sie interesuje sporo OBE , LD !!!! +medytacj , trans itd. ... ostatnio nawet zaglebiam sie w tematy rozuju duchowego!
Cwicze codziennie ! z roznymi rezultatami :P
OBE jest mi (przynam sie szczerze ) ciezko osiagnac , natomiast z LD nie mam juz takiego problemu wlansie zamierzam skorzystac z LD aby osiagnac projekcje !
jak masz cos ciekawego to bylbym wdzieczny za podrzucenie mi czegos :P
masz moze jakies ciekawe presety do BWG ?!
Pzodrawiam ! Kuba
Uprawnienia umieszczania postów