-
Mam mlodego zółwia czerwonolicego
moim problemem jest to ze zaczela schodzic mu z ciala jakby skora Niewiem co to jest i skad sie wzielo Codziennie zmieniam mu wode Niemam jeszcze akwarium ale i on jest na nie za maly ma ok 5cm Zachowuje sie normalnie, tzn. tak jak na poczatku Chociaz teraz bardzo chce uciec z pojemnika w ktorym go trzymam To taka miseczka tez z zoologicznego sklepu ma ona ok 30cm dlugosci i 15cm szerokosci Moje pytanie do Was jako doswiadczonych jest takie : co sie dzieje i czy to co sie dzieje jest grozne czy nie Jestem zly ze nie wiem co z nim dzieje Prosze pomozcie
-
Re: Mam mlodego zółwia czerwonolicego
fiodor napisał(a):
> Niemam jeszcze akwarium ale i on jest na nie za maly ma
> ok 5cm
Czemu jest na nie za mały ?? Tylko mi nie mów ze trzymasz biednego zólwika w badziewnym pojemniku z wysepką i palemką na srodku :-/
-
Fiodor masz 23 lata w tym wieku powinienes byc już odpowiedzialny ale cóż
powinieneś najpierw opis przeczytać a potem dopiero kupować gada nie ma żółwia zamałego na akwarium a na pewno nie powinien przebywać w takim pojemniku jak masz nie ma w nim wystarczająco miejsca przede wszytskim i nie da się zamontować odpwiedniej grzałki przede wszystkim radzę ci przeczytać opis i poczytać posty na forum żółwie tam się dowiesz jak powinien mieć urządzone terrarium a to że chce uciec to jest normalne ale ja też bym uciekał jakbym miał palemke po środku mieszkania spróbuj mu zapwnić lepsze warunki i niech się chowa zdrowo
-
Spellcaster no co Ty niejestem meczennikiem zwierzat ani barbarzynca Zwierze ma tyle miejsca ze w zupelnosci mu wystarcza oczywiscie ze szukam czegos wiekszego Jak wyglada 5cm w dlugim na 30cm i szerokim na 15cm pojemniku? optymalnie
-
-
-
-
thx MataManX wlasnie na taka odpowiedz czekalem ulzylo mi z serca dziekuje Wiem teraz ze zolw ma dobrze i tak powinno byc . pozdrawiam i do nastepnego razu
Uprawnienia umieszczania postów