-
Re: Ktoś mi powie czemu lubuskie jest terrarystycznym zadupiem ?
ta lubuskie... co dopiero podlaskie : 42 terra(o)rystów na całe województwo i z tego 31 w białymstoku. i choć mieszkam niedaleko (ok. 50 km.) od białego to jestem tam tylko wtedy gdy rodzice mnie zawiozą więc o żadnych zakupach nie ma mowy ;(
(czemu nie jestem dorosły ?? ;(;( )
-
nawet sobie nie zdawałem sprawy że to aż tak kiepsko wygląda :| Widze że mam szczęście że do Biofila mam niecałe 15km A jak już tak za wymienianie sie wzieliście, to dołoże swoje :P Myśle że Wrocław, Katowice, Kraków i Warszawa (i wszystkie mniejsze miasta, miasteczka sąsiadujące z tymi miastami) są najbardziej zarażone terrarystyką... Co do reszty regionów to kulawa sprawa :/
-
U mnie nie jest zle poczekaj terrarystka coraz bardzie sie rozwija bedzie dobrze
-
Sądze, że w lubuskim nie jest tak źle . Terrarystów jest nie mniej niż w innych regionach kraju. Może tutaj chodzi o dostęp do internetu. A może ludzie nie znają tej strony. Ja podwóch latach zupełnie przypadkowo ją odkryłem - jak Kolumb Amerykę.
-
Re: Ktoś mi powie czemu lubuskie jest terrarystycznym zadupi
w zach-pom jest najgorzej :/ totalne zadupie
-
-
Re: Ktoś mi powie czemu lubuskie jest terrarystycznym zadupi
No to rzeczywiscie macie maly problem.Ja dostaje wszystko na miejscu i jak narazie nie mam zamiaru zeby mi ktos wysylal,ale zarazajcie kolegow to moze wkrotce bedzie lepiej
Uprawnienia umieszczania postów