Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Ktoś mi powie czemu lubuskie jest terrarystycznym zadupiem ?

Re: Ktoś mi powie czemu lubuskie jest terrarystycznym zadupiem ?

ta lubuskie... co dopiero podlaskie : 42 terra(o)rystów na całe województwo i z tego 31 w białymstoku. i choć mieszkam niedaleko (ok. 50 km.) od białego to jestem tam tylko wtedy gdy rodzice mnie zawiozą więc o żadnych zakupach nie ma mowy ;(
    (czemu nie jestem dorosły ?? ;(;( )

nawet sobie nie zdawałem sprawy że to aż tak kiepsko wygląda :| Widze że mam szczęście że do Biofila mam niecałe 15km A jak już tak za wymienianie sie wzieliście, to dołoże swoje :P Myśle że Wrocław, Katowice, Kraków i Warszawa (i wszystkie mniejsze miasta, miasteczka sąsiadujące z tymi miastami) są najbardziej zarażone terrarystyką... Co do reszty regionów to kulawa sprawa :/

U mnie nie jest zle poczekaj terrarystka coraz bardzie sie rozwija bedzie dobrze

Sądze, że w lubuskim nie jest tak źle . Terrarystów jest nie mniej niż w innych regionach kraju. Może tutaj chodzi o dostęp do internetu. A może ludzie nie znają tej strony. Ja podwóch latach zupełnie przypadkowo ją odkryłem - jak Kolumb Amerykę.

Re: Ktoś mi powie czemu lubuskie jest terrarystycznym zadupi

w zach-pom jest najgorzej :/ totalne zadupie

ooo, świete slowa, nawet w szczecinie nie mozna prawie nic kupic mamy tylko niedzielskich, ale tam zwierzaki sa podmęczne w tych malenkich klateczkach, a z plazow ktore mnie szczegolnie interesuja to nic w ogole, jak pytalam pania w galaxy o kumaki to mi powiedziala ze kiedys ogladala na zdjeciach...no ja tez je "ogladalam", i to ile razy... ehhh

No to rzeczywiscie macie maly problem.Ja dostaje wszystko na miejscu i jak narazie nie mam zamiaru zeby mi ktos wysylal,ale zarazajcie kolegow to moze wkrotce bedzie lepiej

Uprawnienia umieszczania postów