Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Ktoś mi powie czemu lubuskie jest terrarystycznym zadupiem ?

Mieszany widok

MataManX
    Guest

Ktoś mi powie czemu lubuskie jest terrarystycznym zadupiem ?

kurde patrze w spis mało na forum mało terrarystów ogólnie bieda czemu ?? czyżby u nas ludzie się nie interesowali terrarystyką ?? a przecież za ścianą mamy niemców którzy są potęgą w tej dziedzinie

Re: Ktoś mi powie czemu lubuskie jest terrarystycznym zadupiem ?

Ja mam wrażenie, że tylko na Śląsku i w Małopolsce się coś dzieje. Do swojego terra np. wszytsko muszę "sprowadzać", bo tu nic sensownego nie kupię. Nie mówiąc już o weterynarzach itp.......

Digital
    Guest

Na podkarpaciu tez nie jest nalepiej :[ Ja tez wszystkie zwwierzaki jakie mam są sprowadzone z innych województ

No wlasnie rdza, trojmiasto to taka kozia wulka terrarytyczna ze szok. Az mi sie plakac czasami chce.....((((

hehe - w takim małym mieście jak "moja" Trzebinia jest wiecej terrarystów niz w Gdańsku
    Justyna - zaraz kogoś ze znajomych terrarystyka :>

Hehe, w sumie jak ktos znajomy wpadnie do mnie do domq to niektorzy tez chca se kupic wezyka lub pajaczka...Ale w ich wypadku to tylko chwilowy kaprys wiec jak im wytlumacze co i jak to juz nie sa tacy chetni...

ale sliczniutkie masz wezyki
    i ladna samiczka

ja zarazilem 2/3 osobty terrrarystyka ( mam talent do zarazania ]:-> ) ale Gdańsk to i tak wspaniałe miasto najbardziej urzekła mnie tam jedna rzecz ( wiesz jaka :> )

Tak, ja ;P
    A wracając do tematu. W Trojmiescie jest sporo terrarystow. Wiekszosc ktorych znam nie widnieje w tym spisie. Gorzej jest z zaopatrywaniem sie w zwierzęta i asortyment terraryjny.

ta jasne Hari :> ( Mikka :** kochanie :> )

a co do karmowek:
    zawsze mozna zamowic w sklepach, zwykle w zoologach moga sprowadzac z gieldy itd. albo rozmnazac :>

Mikka -> wyslalem juz do Ciebie swierszcze i maczniaki

MataManX
    Guest

no i te posty potwierdzają to co napisałem piszą w temacie o lubuskich terrarystach ludzie z innych stron jak zobaczyłem wszystkich z lubuskiego to najwiecej postów to jest 20-30 napisanych aktywność na forum poprostu zerwa poprostu makabra

Uprawnienia umieszczania postów