-
Re: :(:(jak przekonac mame:(:(:(?
hm chyba raczej nie ma uniwersalnego tekstu by przekonać twoją matkę. Jeżeli zgadza się na gekona a jedyną przeszkodą są świerszcze to jesteś bliski sukcesu. Wytłumacz jej że świerszczyki będziesz kupował sobie w sklepie w paczuszkach i wrzucal twojemu zwierzakowi do terra, a ztamtąd nie mają szans ucieczki(co nie do końca jest prawdą)
-
Ja mam szczęście, bo moja mama lubi zwierzaki. Lubi gady, płazy itp., pozwala mi hodować straszyki, tylko na pająka i na karaczana madagaskarskiego się nie chce zgodzić . Mówi, że jak mi pająk ucieknie, to będzie źle
-
ja nawet nie mówiłem ze kce gada,pewnego dnia kupiłem go i wpuściłem do przygotowanego akwarium(taaaak,wiem ale to było dawno i nieprawda,zresztą szybko wymieniłem)na początku jak zobaczyli świerszcze to myślałem że mnie skrzywdzą,ale się przekonali,nawet sami chodzą na odrzańską i mi kupują;]a gady moje bardzo się im podobają,moze twoim też gek przypadnie do gustu
-
moze ale niewiem czemu mama patrzy nato z innej strony nie z tej ze to moje zainteresowanie i z tej ze to moze byc fajnie i fajnie sie przezentowac tylko zobaczy fotki mowi jaszczurka.... mysli ze jaszczurki sa jakies inne niewiem czemu na weża sie zgodzi ale na jaszczurke nie niekce urazic tu tych ktorzy choduja weze ale ja wole jaszczurki przekonuje przekonuje i moze za 2 miechy
-
Ja mam farta, moi rodzice maja gdzies co ja w pokoju czymam bylem miejsce znalazl plus moja mama lubi gadziorki i od tego jest to moje 1 zainteresowanie ktore jej sie podoba wiec stara sie je podtrzymac
Uprawnienia umieszczania postów