Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: RPG?

RPG?

Grywa ktoś z was w RPGi? Jeśli tak to jaki system preferujecie?

Atrax Robustus
    Guest

Re: RPG?

Gram (na zywo.. nie na kompa) w Warhammera i Zew Cthulhu. Jutro sesja :>

w wakacje grałem w warhammera, ale zamało sie znam na tym żeby prowadzić, więc zawsze byłem tylko graczem, fajna gra jak sie siedzi w towrzystwie z piwem :_)
    na kompie niegram bo mam za słabą karte graficzną żeby mi ruszyły jakieś lepsze gierki

Warhammer oraz AD&D.

Ja osobiście bardziej preferuję klimaty Swiata mroku, ale do Warhammera mam ogromny sentyment...
    PS interesował się już ktoś bliżej Arkoną? Dobry jest klimat?

Gralem/gram w rozne rozniaste. Zaczynałem od Kryształow Czasu kiedy to ukazały sie w pierwszych numerach MiM
    To jak, moze sie zbierzemy na malą sesje w wakacje? :>

Warhammer FRP i FB, AD&D i mam podręcznik do Neuroshimy przeczytałem nie znam ale ekipy do zagrania.

a ja na kompa lubie: Planescape Torment całą sagę Wrót Baldura, Warhammer'a, IceWind Dale i to chuyba tyle

----- U W A G A -----

MAM WIELKĄ PROSBĘ: Jeżeli ktoś z okolic Krakowa ma 3go cd'ka do Planescape Torment - błagam o wypozyczenie

Z_Y_G_I
    Guest

Ja lubie Diablo II no i klasyke-Fallouta II

Atrax Robustus
    Guest

heheh Z_Y_G_I - nie wiem, czy czasem cos Ci sie nie pomylilo, ale my rozmawiamy o RPG'ach papierowych
    Tzn. nie slyszalem jeszcze o Diablo i Falloucie w wersji live na sesje :]... moze po prostu malo slyszalem :>

Uprawnienia umieszczania postów