Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: korek osoby z Wrocławia

korek osoby z Wrocławia

Mam wielką prośbę jestem z Jarocina i do mojego miasta przesyłka z biofila kosztuje 40 zł. Potrzebowałbym 3 płyty z korka prasowanego o wymiarach 50 na 100 cm cena takiej płyty to 25 zł! Gdyby ktoś się zgodizł kupić w biofilu ten korek i mi go wysłać pocztą polską byłbym wdzięczny! Za pobraniem albo kasę mogę przesłać przelewem!

Re: korek osoby z Wrocławia

Knocker moge Ci kupic ten korek ale w następnym tygodniu bede dopiero w Krakowie, w ten weekend jade do Gdańska - gdybyś chciał, zapraszam na gg

tez moge pomoc jakby z Rammsteinem nie wypalilo. tyle ze nie wiem czy ten korek CI sie nie pokruszy w trakcie... pozdrawiam

W temacie mi sie tak w ogóle pomyliło biofil jest z krakowa.

wpłać 85zł rzekazem pocztowym (75 korek 10 wysyłka) na odwrocie odcinka dla adresata napisz że to za 3 płyty z korka
    w ciągu 48h masz korek w domu
    proste?

Bardzo proste
    Jesteś wielki jak już mam takie dojście to czy mógłbym zamówić jeszcze takie rzeczy?:
    1. Tillandsia latifolia zielona 4,50 szt. x5 = 22,50 zł
    2. zanurzeniowa minipompka do wodospadu, kaskady w terra - 25 zł
    3. Płyty z korka prasowanego format płyt: 100x 50cm 25,00zł szt. x3 = 75 zł
    4. samoprzylepna uszczelka z "futerkiem" do uszczelniania mijających się, szklanych drzwiczek w terrarium 1m - 6zł
    5. prowadnice do szyb - profil górny i dolny (potrzebne mi takie długości 50 cm) - to będzie chyba 10 zł
    łącznie: 138,50
    Ale wysyłka będzie chyba droższa bo więcej będzie to ważyło!
    Teraz pytanie na jaki adres mam to przekazem wysłać?

już poszło

Uprawnienia umieszczania postów