-
Re: A czego wy sluchacie heeeeeeeeeee?? :]
Creed, Metallica, Linkin Park, Evanescence, i co mi wpadnie w ucho (ale rokowe klimaty raczej).
-
trafiles moj drogi w samo sedeńko
-
-
Bilety można podobno kupować od lutego.
Cena: od 95 zł do 140 zł
Koncert za 4 mies, więc masz trochę czasu.
-
chciałem tylko przypomniec że linkin park to niejest ciężka muza
-
Rock/hard rock/metal-ale nie ubieram sie na czarno, nie nosze skóry i niemam tatuarzy:-) więc wcale nie wyglądam na to czego słucham b ubieram sie jak mi wygodnie a nie stosownie do tego czego słucham
-
litości-kredki to nie black;ppppp
słucham Black Label Society(dziwne nie:P)
Gunsi
Maideni(aaa ten koncert...8))))
Ozzy z Randym i Zakkiem;]
Metallica bez durnych podziałów stara-nowa
Pana Dickinsona solo
Iced Earth(Barlow wracaj!!)
i w sumie dużo różnych rockowych kawałków jak Stairway..., Wehikuł Czasu,Breaking the law itp
-
Kredki to byl black na plytce z 1994r "The Principle of Evil Made Flesh". Pozniej stal sie po prostu ewolucja i konnekcja Black Metalu i Gothic Metalu. Sam Dani mowi, ze oni nie graja do konca Black Metalu... mimo, ze ich ostatnia plyta jest o wiele ciezsza od swych poprzedniczek.
Mi sie Cradle of Filth najbardziej podoba w albumie Dusk And Her Embrace (ten romantyczny klimat), Cruelty and The Beast i Midian.
Teraz czekam na ich nowy album - Nymphetamine.
-
Moje gusty się dość często zmieniają więc powiem co ostatnio: SOFT: Blue States, Moby, Silent Hill OST, Sizzla, Yellowman HARD: Lard, Biohazard, Danzig i SOD.
Ogólnie moje upodobania muzyczne zależą od nastroju np. wstaję rano jakiś hard na pobudkę, idę spać jakiś soft na dobry sen (polecam Moby'iego niesamowite jak się idzie spać [klimatyczne te sprawy])
-
a ja by sie troszke wyroznic od reszty... carl cox, jeff mills, luke slater, josh wink, fumiya tanaka, itp... ale tez nie gardzie czyms typu gotan project, i rozne tam polskie "hity" (nie keine granzen)))
a na kompie to sie znajdzie wsyzstkiego po troszku, od klasycznej, po rapy, hiphopy, rocki, metale, po muzyke reklaksacyjna...
Uprawnienia umieszczania postów