-
dawanie glosow
masz mikrofon? chcesz dawac glosu do filmu animowanego? napisz do mnei na gg 1287770 (produkcja nie jest komercyjna), bedzie to nosilo nazwe "ostrze katany"
i bedzie opowiadalo o odwiecznej walce gadow i plazow, natchnienie do tej produkcji stanowil dla mnie wladca pierscieni, braveheart, i moje zwierzeta!
zapraszam......
-
Re: dawanie glosow
Hyhyhy, podoba mi się określenie "dawanie głosu"... Kojarzy się z tresurą psów...
-
ja sie na to pisze.
daj znac jak bylbym potrzebny.
na zyczenie moge podeslac probke swojego glosu
-
A interesuje Cie cos w stylu ... jak to zwali.. "demonic bass"?
-
A interesuje Cie cos w stylu ... jak to zwali.. "demonic bass"? Moge podeslac w sumie.
-
a ja moge podesłać moja osobista katanę jako modelke do filmu i powiedzieć coś głosem marylin monroe, jesli trzeba <lol> ew. zaspiewac
-
sorry, ze wyslalo sie 2x, ale mam dzisiaj jakies problemy z netem.
-
Double masz katane? Pozycz, chcialbym cos takiego kiedys dostac do reki (ostatnio nie wiem czemu ale kreca mnie miecze samurajskie-a "Ostatni samuraj" juz niedlugo:P) i powywijac troche
-
właściwie wazikashi, nie katane. ale 'ostatni samuraj' to jedna wielka bzdura, mozna na niego pojsc poogladac ladne obrazki i toma cruse'a ale jesli kreca cie piekne japonskie miecze, obowiazkowo obejrzyj 'kill billa'
-
geckonum, pisalem na GG do ciebie i napisze jeszcze tesz chce brac w tym udzial!!
Uprawnienia umieszczania postów