-
Re: sposób na wyjście z "doła"
Swiat bylby lepszy bez milosci nieodwzajemnionej, to prawda.
Mi tez sie nigdy nie udalo. Jestem w takiej samej sytuacji, jak Ty, tylko u Ciebie to jest bardzo swieze.. eh Wspolczuje. W kazdym razie mnie czeka zapewne cos podobnego
...... okaze sie.
-
mnie sie nigdy nie uda ( wiem ze tak będzie to jest z gory przesadzone. nie wiem za co spotyka mnie cos takiego, nigdy mi sie nie uda jestem kaleka uczuciowym (((
a Tobie Atrax z calego mojego skamienialego serca zycze powodzenia
-
ciesze sie ze w jakikolwiek sposób mogłem Ci pomóc Pamiętaj że trzeba zawsze rzeczy nazywać po imieniu. Innych możesz okłamywać, ale ze sobą musisz być zawsze szczery do bólu.
Mam dla Ciebie jeszcze jedną rade: "ale wiem też że jeśli w przyszłości da mi jakieś znaki do tego że chce znów zemną być to wykozystam to napewno" - nie rób tego... Nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki, pamiętaj.
-
oki, bede pamietał, pozatym teraz itak zmieniłem zdanie. Okazało sie że rzuciła mnie poprostu dla innego :-((( wczoraj jak sie o tym dowiedziałem (nie od niej) to sie jeszcze bardziej załamałem. Mam jej za złe że nie powiedziała mi tego wprost tylko męczyła mnie cały czas, ale to mi pomorze o niej zapomnieć, gdybym zaczoł ją nienawidzić, polepszyło by mi sie bo przestałoby mi na tym zalezeć. Chciałbym jej nienawidzić ale nie umie:-(((((((((
-
ech...wspolczuje (((
brak słów...zrobie to o czym mowilismy na gg i to będie....Street Fighter - moze chociaz w taki sposob Ci pomoge nie przejmuj sie, z czasem Ci przejdzie. OK, zabieram sie do pisania...w razie czego jutro wysle Ci TO ;]
-
oki Artur, jakoś damy rade, tekst był wsam raz jak odpisze to daj znać
-
wiem, starałem sie pisalem go o 4 nad rnem ale powinien dotrzec do niej :>
chociaz jak narazie nic nie pisze i olewa mnie
-
sposób na doła nie wpadać w doła proste :]
Uprawnienia umieszczania postów