Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 118

Wątek: sposób na wyjście z "doła"

Re: sposób na wyjście z "doła"

to Witaj w klubie
    o szczegolach porozmawiamy na gg wieczorkiem - wlasnie sie ubieram i zaraz wychodze gdzies.
    A najlepsze jest to ze nie sadzilem ze moge byc vbardziej zakochany - jakze sie pomylilem, nadal bede ją kochal - pomimo wszystko, taka juz moja beznadziejnosc a zapomniec nie moge, nie mam juz sil - nie wiem czy to wina grypy czy tego ze poddalem sie juz, przyjalem do wiadomosci ze jestem beznadziejny, ze nie zasluguje na szczescie ze jestem totalnym 0 ( chociaz nawet 0 to za duzo powiedziane ) ale bede czekal - moze zmieni zdanie...lepsza nadzieja niz wegetacja, chociaz nawet nadzieja potrafi wykonczyc - ale mniejsza z tym
    Nokeg - wpadaj do mnie na piwo

jeśli Ci to jakoś pomorze to powiem Ci że czuje sie identycznie, jak śmieć, jak nic nie warta istota zajmują tylko miejsce na ziemi.
    Gdybyśmy mieszkali bliżej siebie to napewno popijalibyśmy piwo po już po 12 (mam takią regułe że do 12 nie pije aloholu). Może kiedyś sie spotkamy na jakieś giłedzie np w świętochłowicach jakbyś sie pojawił to znam kilka fajnych knajp i z resztą terrarystów poszło by sie no pivo. Ale najbliższa giełda chyba bedzie w kwietniu czy cos koło tego...

Spoko, pojdziemy na piwo - ew. jak bede mial kase i sily jechac to wpadne do Ciebie obecnie nie mam sily nawet oddychac nie wiem co mam ze soba zrobic (
    czuje sie jak smiec ( poprawka: ja jestem smieciem ) 14 min temu muyslalem nad przedawkowaniem proszkow wlasciwie to juz wszystko mi jedno, dzis wieczorem zrobie najbardziej zakrecona rzecz w moim zyciu a jezeli mi sie nie uda to nie będzie mnie troche na gg/forum/czatach itd ;]]]

Atrax Robustus
    Guest

Rammstein !! Co Ty tutaj ..... ****, ze jestes smieciem?!
    To co ja mam w takim razie powiedziec ? eh.. bo wtedy ja to juz w ogole jestem -1.
    Nie zamartwiaj sie.
    Bede Ci powtarzal do znudzenia, ze szczescie w milosci nie jest wyznacznikiem wartosci ludzkiej!
    Eh.. jak ja patrze na Wasze nastroje, to ... chyba mimo wszystko jej tego nie powiem, bo jak bede musial przechodzic 3 raz taka depresje, to sie wykoncze. Tym bardziej, ze bede ja widywal codziennie... Ale wiem, ze przynajmniej na jej przyjazn moge liczyc zawsze, bo ja znam i nawet jak cos by nie wypalilo, to nie zepsuloby to naszych relacji.

Atrax -> bo jestem ale to i tak za duzo powiedzane ( przepraszam wszystkie smiecie )

a Ty sie nie przejmuj w razie czego rozmawialem z Harim i wpadniemy do Ciebie w celu wiadomym - wiec nie masz wyjscia, musisz jej powiedziec :P:P:P sam mowiles ze będzie ok 14lutego pochwalisz sie jak bylo

Atrax Robustus
    Guest

Rammstein - mi tez nie wyszlo 2x... Mam ochote powiedziec tu cos ostrego, bo ja znam smieci... ale smieciami sa TOTALNE POLGLOWKI I BANDA IDIOTOW... tak... oni sa beznadziejni.
    Jak chcecie, to wpadnijcie z Harim, zapraszam, ale po tym, co tu widze, to chyba raczej jednak przemilcze sprawe, bo jak mi nie wyjdzie 3ci raz, to bede pewnie mowil tak samo i zachowywal sie jeszcze gorzej.. a nie chce do tego dopuscic.

do 3 razy sztuka ATRAX
    uda sie. Monika to fajna dziewczyna, pogadamy jak będziesz na gg

A ja...mialem nadzieje ze bede happy ale jak zawsze to nadzieja im wieksza tym bolesniejszy upadek - ja wynioslem ta nadzieje nad niebiosa i upadek byl porownywalny z upadkiem meteorytu, pozbieram sie chociaz az chce sie powiedziec:
    mein herz schlagt nichts mehr weiter (( ale nadal mam nadzieje zer moze ta osoba zmieni zdanie. ASle to i tak nie zmienia faktu ze jestem ******* i ***** poprostu az....ech....brtak slow na wyrazenie mojej glupoty

Nokeg - do bry pomysl kacik samotnych/zalamanych serc terrarystow ? :P

Atrax Robustus
    Guest

Justyna to tez fajna dziewczyna i mimo wszystko...

Nie, ja juz nie chce przez to 3ci raz przechodzic. A zreszta niech sie dzieje, co chce. Jesli z nia porozmawiam i dostane negatywna odpowiedz, to znowu bede zrzedzil przez gg.

Powiedz mi jeszcze, gdzie tkwi ta Twoja glupota, o ktorej piszesz, bo ja nie wiem.

ja zaraz ide na ten zajebany kurs i bede ją widział przez 4 godziny:-((((( niewiem jak to bedzie. w każdym razie każdy z nas wie że nie tylko on ma problemy i że inni cierpią tak samo, ehhh mam ochote sie wyrzygać

odpowiedz pozytywna czy negatywna - tak czy inaczej zycie będzie toczyc sie dalej.

A moja glupota polega na tym ze nie moge zrozumiec tego ze szczescie nie jest dla mnie. Ok, raz w brutalny sposob - w pare miechow sie pozbieralem, teraz naprawde mialem nadzieje i to chyba wieksza niz za tamtym razem oraz o wiele bardziej jestem zakochany. Ale los/przeznaczenie daje mi do zrozumienia ze szczescie nie jest dla mnie. Ok, mowi sie ze szczescie jest dla kazdego - zgadzam sie, ale zawsze sa wyjatki - gdybym opowiedzial Wam historie calego mojego zycia...ech....((((dobra koncze juz bo nie mam sil pisac - swiat bylby lepszy bez milosci.

Uprawnienia umieszczania postów