Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 118

Wątek: sposób na wyjście z "doła"

xol
    Guest

Re: sposób na wyjście z "doła"

Chłopaki, normalnie jestem w szoku że "ta dzisiejsza młodzież" taka romantyczna... )) Kwiaty, wiersze, knajpa... eh też bym chciała żeby mnie ktoś zabrał...
    Nokeg, twoja darling ma farta, że tak się nią przejmujesz...

Nie ma sprawy Nokeg, zawsze z checia sluze rada
    zabierz ją do restauracji

ja wlasnie niebawem wybieram sie do pewnej wspanialej dziewczyny i mam zamiar jej kupic 100 czerwonych roz ( nie pytac :> )

oki mnie sie udało wyjść z doła, i narazie jest zemną wszystko ok. Między mnąa moją kobietą wsumie chyba też
    teraz tylko musze sie z nią spotkać itd:-)

xol-no ja niewiem czy farta:-) poprostu sie zaangazowałem a nawet uzależniłem od niej (nie w sensie materialnym). Pozatym nie wszyscy sa tacy romantyczni :-) ja np prooboje być romantyczny bo wiem że dziewczyny/kobiety to lubią, a ja lubie być lubiany przez płeć piękną:-)

Rammstein-spytam tylko po ile masz te róże że na 100 szt Cie stać??:-) jak coś to zamów 101 - róże daje sie zawsze nie parzyście, chociaż kto to bedzie liczył:-)

RAMMSTEIN1 naprawde chcesz jej kupić 100 róż??? Kurcze ale musi ci na niej zależeć...

Tak tylko ze ja znam dobrze ta dziewczyne i ona nie lubi dostawac niestety prezentow A tymbardziej az takich....Artur, ty tez zreszta to wiesz kretaczu

Wienio - to mało powiedziane :>
    Mikka - no so Ty ? jezeli nie lubi dostawac prezentow to polubi ale wienio ma racje bardzo zalezy mi na tej dziewczynie ona jest wspaniala, myslalem ze przez pare miechow bede mial dola ale ta dziewczyna mi pomogla i to bardzo....a pozniej trach amora...ii......wiecie trzymajcie kciuki, prawda mikka ? ;P

nokeg - co do roz to napisze Ci na prv - ale zapowiada sie ze moje plany na zakup ptasznikow pojda w bloto ;] - sporo tej $$ na te bukiety, mam znajoma pracuje w kwiarciarnii da mi 30 szt w prezencie musze dokupic reszte :>
    i trzymajcie za mnie kciuki

boze po tych proszkach juz nic nie widze :/ a musze sie uczyc ;(

Hmm....Oj, Artur znam ja lepiej od Ciebie zreszta sam wiesz...Ona to dziwna jest osobka, z tego co sie cieszyc powinna to ona sie smuci i na odwrot.....Tak wiec uwazaj z tymi prezentami bo ona naprawde jeszcze ci focha strzeli...Niewdziecznica jedna..

P.S A co Ty w niej widzisz to ja nie wiem...

Nie strzzeli zadnego focha chorego sie nie bije ( czyli mnie )
    a co w niej widzie ? hmmm....to najwspanailsza dziewczyna na swiecie dzieki niej stanalem na nogi, jest cudowna, wyjątkowa, wspaniala - ideal nie sadzilem ze zddarzy mi sie to po raz drugi ( miales racje Atrax ) ale jednak
    i wcale nie jest niewdziecznica !!!!! zakochalem sie )))))))))))) nareszcie jestem -> )))))))))))))))))

Uprawnienia umieszczania postów