-
Re: sposób na wyjście z "doła"
Chłopaki, normalnie jestem w szoku że "ta dzisiejsza młodzież" taka romantyczna... )) Kwiaty, wiersze, knajpa... eh też bym chciała żeby mnie ktoś zabrał...
Nokeg, twoja darling ma farta, że tak się nią przejmujesz...
-
-
oki mnie sie udało wyjść z doła, i narazie jest zemną wszystko ok. Między mnąa moją kobietą wsumie chyba też
teraz tylko musze sie z nią spotkać itd:-)
-
xol-no ja niewiem czy farta:-) poprostu sie zaangazowałem a nawet uzależniłem od niej (nie w sensie materialnym). Pozatym nie wszyscy sa tacy romantyczni :-) ja np prooboje być romantyczny bo wiem że dziewczyny/kobiety to lubią, a ja lubie być lubiany przez płeć piękną:-)
Rammstein-spytam tylko po ile masz te róże że na 100 szt Cie stać??:-) jak coś to zamów 101 - róże daje sie zawsze nie parzyście, chociaż kto to bedzie liczył:-)
-
RAMMSTEIN1 naprawde chcesz jej kupić 100 róż??? Kurcze ale musi ci na niej zależeć...
-
Tak tylko ze ja znam dobrze ta dziewczyne i ona nie lubi dostawac niestety prezentow A tymbardziej az takich....Artur, ty tez zreszta to wiesz kretaczu
-
-
nokeg - co do roz to napisze Ci na prv - ale zapowiada sie ze moje plany na zakup ptasznikow pojda w bloto ;] - sporo tej $$ na te bukiety, mam znajoma pracuje w kwiarciarnii da mi 30 szt w prezencie musze dokupic reszte :>
i trzymajcie za mnie kciuki
boze po tych proszkach juz nic nie widze :/ a musze sie uczyc ;(
-
Hmm....Oj, Artur znam ja lepiej od Ciebie zreszta sam wiesz...Ona to dziwna jest osobka, z tego co sie cieszyc powinna to ona sie smuci i na odwrot.....Tak wiec uwazaj z tymi prezentami bo ona naprawde jeszcze ci focha strzeli...Niewdziecznica jedna..
P.S A co Ty w niej widzisz to ja nie wiem...
-
Uprawnienia umieszczania postów