-
Re: sposób na wyjście z "doła"
Heh, po tym wszystkim (wiadomo ze ja tez w tych klimatach polecam soundtrack z Amelii (jak i caly film) tak zeby sie wyciszyc.
Mysli samobojcze przychodzą co jakis czas, ale powodem nie jest zaden dół -takie cos uwazam za smiesznosc. . .
Poza tym jetem typem czlowieka, ktory lubi stan smutku (wewnętrzny masochizm?). Coz, kazdy ma swoje "flmy".
Kiedy jest mi zle ide do lasu lub nad morze (heh, my takie w Gdyni mamy). Lubie pomilczec i wloczyc sie samemu lub z Zochą.
-
-
ale sie temat rozroosł:-)
dzisiaj sie dowiem czy bede miał dalej doła czy nie, bo bede dzwonił. Wszystko sie okaze.
Artur-jak bede potrzebował rozmowy to napisze, dzięki wielkie
-
trzymam kciuki nokeg w razie czego pisz, nie ma sprawy - przerabialem to przez caly rok z tym ze moja sytuacja byla 43274837288423 razy gorsza (((( w razie czego sluze rada
-
Jasne co ze w przyszlym tyg. mam same kombosy w ramach sesji, ale jak przyjezdzasz do Gdanska to napewno sie zjawie :]
-
Wspaniale - podaj na prv nr kom ;]
na gg bede okolo 1:00
-
jestem po rozmowie z moją darling i nawet ma ochote sie zemną spotkać, tylko niewie kiedy. Odrazu mi sie polepszyło, teraz dopiero mam nadzieje że coś z tego bedzie : - D. Chociaż nadal nie czuje sie najlepiej zaczynam dochodzić do siebie i myśleć jak tu upiększyć nasze spotkanie, nie moge zapomnieć o różyczce to wiem, co jeszcze moge zrobić??
-
Artur-to możesz sie wykazać, co moge zrobić oprucz podarowania kawitu/a (niewiem jak sie to odmienia ) i rzucenia sie na kolana??
-
-
polecam wiersz ;]
mam jeden bardzo prosty, napisany przeze mnie ;] podesle Ci go
Uprawnienia umieszczania postów