Strona 5 z 12 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 118

Wątek: sposób na wyjście z "doła"

Re: sposób na wyjście z "doła"

Heh, po tym wszystkim (wiadomo ze ja tez w tych klimatach polecam soundtrack z Amelii (jak i caly film) tak zeby sie wyciszyc.
    Mysli samobojcze przychodzą co jakis czas, ale powodem nie jest zaden dół -takie cos uwazam za smiesznosc. . .
    Poza tym jetem typem czlowieka, ktory lubi stan smutku (wewnętrzny masochizm?). Coz, kazdy ma swoje "flmy".
    Kiedy jest mi zle ide do lasu lub nad morze (heh, my takie w Gdyni mamy). Lubie pomilczec i wloczyc sie samemu lub z Zochą.

tez czesto chodze do lasu na spacery (( wieczorami (( pare miesiecy temu, mowilem o tym Atrax'owi - chodzilem w troche dziwaczniejsze miejsca

PS. Hari -> w sobote ( chyba ;] ) bede w Gdańsku, masz czas na piwo ?

ale sie temat rozroosł:-)
    dzisiaj sie dowiem czy bede miał dalej doła czy nie, bo bede dzwonił. Wszystko sie okaze.

Artur-jak bede potrzebował rozmowy to napisze, dzięki wielkie

trzymam kciuki nokeg w razie czego pisz, nie ma sprawy - przerabialem to przez caly rok z tym ze moja sytuacja byla 43274837288423 razy gorsza (((( w razie czego sluze rada

Jasne co ze w przyszlym tyg. mam same kombosy w ramach sesji, ale jak przyjezdzasz do Gdanska to napewno sie zjawie :]

Wspaniale - podaj na prv nr kom ;]
    na gg bede okolo 1:00

jestem po rozmowie z moją darling i nawet ma ochote sie zemną spotkać, tylko niewie kiedy. Odrazu mi sie polepszyło, teraz dopiero mam nadzieje że coś z tego bedzie : - D. Chociaż nadal nie czuje sie najlepiej zaczynam dochodzić do siebie i myśleć jak tu upiększyć nasze spotkanie, nie moge zapomnieć o różyczce to wiem, co jeszcze moge zrobić??

Artur-to możesz sie wykazać, co moge zrobić oprucz podarowania kawitu/a (niewiem jak sie to odmienia ) i rzucenia sie na kolana??

zapraszam na prv ;]

polecam wiersz ;]
    mam jeden bardzo prosty, napisany przeze mnie ;] podesle Ci go

Uprawnienia umieszczania postów