Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 118

Wątek: sposób na wyjście z "doła"

Re: sposób na wyjście z "doła"

najlepiej kup sobie agamke brodata napewno pozwoli ci wyjsc z dola jezt bardzo pocieszna, popatrzysz sobie jak ona smiga po terra i juz bedziesz happy

RAMMSTEIN1 w takim razie życze ci powodzenia w podboju
    Myśle że jak zobaczy te róże to będzie wniebowzięta bez względu na to czy lubi dostawać prezenty czy nie.

dzieki wielkie
    ale ogolnie nie wiem dlaczego jestem nastawiony pesymistycznie i chociaz jutro wieczorkiem jade to jestem potwornie zestresowany, ale mam nadzieje ze everything will be allright najwyzej kolejny rok....ekhem.... ale to u mnie norma i juz kupuje zapas cyjanku :>

Atrax Robustus
    Guest

O shit... RAMMSTEIN.. Ciesze sie, ze cos sie wreszcie ruszylo. Normalnie... poprawiles mi humor. Widzisz, ze mialem racje. Wystarczy 1 chwila i jeden gest, zeby cale Twoje zycie sie odmienilo.
    Proste.

tak, dzięki
    mam nadzieje ze to nie będzie tak jak poprzednio ( bo wtedy....sam wiesz :> bede mial to samo co Ty
    u Ciebie tez będzie dobrze Atrax - bede dzis wieczorkiem na gg to porozmawiamy co tam nowego u Ciebie :>

a jak nawet nie wyjdzie i zaczniesz smęcic, to sam sie rusze na poludnie i wam cos zrobie. obu!

Hari, jezeli sie nie uda - wpadnij do mnie, wez siekierke i wbijesz mi w glowe, ok ? ( za duzo rotten'a ) wlasciwie to juz teraz sie doluje, tak na zapas a do tego dzis mialem przykra rozmowe ( Hari, Atrax - wiecie z kim ) i znowu mam mega dol pomimo ze mam chya zapalenie miesni - pojde sie przejsc ;((((

Nokeg...... jak cos to wpadnij pietro nizej i se wypijemy pogadamy ja zadzwonie po kumpele i sie rozlużnisz .... to jest najlepszy sposób ..... taka mała sasiedzka rada hehehe......

własnie wpadłbys kiedys.... zapomniałes juz o sasiedzie ??? kupimy se browary i se pogadamy

psiakrew, artur, czemu jak nic niewiem co sie dzieje kobieta w koncu wie jak dzialaja kobiety..:/

Uprawnienia umieszczania postów