-
Głupi teledysk
Widzieliście to wypocone dzieło zespołu Perfect Circle do kawałka "Weak and Powerless"? Osobiscie ne przepadam za tym zespołem, a teledysk to mi się w ogóle nie podoba. Ile musieli zwierzaczków nastresować? I tak wrzucać je do jakiejś dziury??
-
Re: Głupi teledysk
to rownie dobrze mozna powiedziec ze w Swiatyni zaglady Indiany Jonesa chyba z 10 razy wiecej zwierzat meczyli
-
jak sama nazwa wskazuje...światynia zagłady ........
-
albo jak z wnętrzności człowieka wychodzą krócionogi, skolopendry i larwy mączniaka. efekt fajny:-)
-
a propos wnetrzosci kto chce fajne fotki ?
-
tego typu fotki i duuuuzo innych mozna znalezc na www.rotten.com !
RAMMSTEIN - jak masz jakies fajne zdjecia to przeslij( kuba.r@poczta.fm ) albo podaj link... jak do tej pory nic mnie nie zdziwilo
Pozdrawiam ! Kuba
-
bylem na tym rotton ale podziekowalem-takie cos to raczej nie dla mnie.
a co do filmow ze zwierzetami-niby na koncu niektorych jest ze zadne zwierze nie ucierpialo ale jak producent zarabia duzo kasy na filmie to go obchodzi jakis zwierz napewno.
-
ok, za chwilke przesle mam tez filmik jak kibole morduja gliniarza, chcesz ?
2 lata temu rozmawialem z jedna kumpela podala mi link na rotten, akurat jadlem obiad - gdy zobaczylem fotki...z poczatku bylo ciezko a wieczorkiem nawet ciasto przy tym jadlem :> hehe...
-
slij co masz ciekawego !
http://download.consumptionjunction....a/cj_13558.swf
(dozwolone od 18 lat ... troszke brutlane)
Pozdrawiam ! Kuba
-
Heh, rotten... Jest wiele wiecej ambitniejszych, medycznych serwisow o tej tematyce. Kiedys z moja byłą potrafilismy w ten sposob spedzac wieczory. Np. nekrofilia, zapiski z autopsji itp. Jest tez duzo ciekawej literatury na temat medycyny sądowej. Coz, podejscie czysto naukowe. Rammstein, nie z kazdą mozna rozmawiac np. o wypadnięciu odbytu, oznakach rozkładu ciała itp. :>
Uprawnienia umieszczania postów