Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Głupi teledysk

Mieszany widok

Głupi teledysk

Widzieliście to wypocone dzieło zespołu Perfect Circle do kawałka "Weak and Powerless"? Osobiscie ne przepadam za tym zespołem, a teledysk to mi się w ogóle nie podoba. Ile musieli zwierzaczków nastresować? I tak wrzucać je do jakiejś dziury??

Re: Głupi teledysk

to rownie dobrze mozna powiedziec ze w Swiatyni zaglady Indiany Jonesa chyba z 10 razy wiecej zwierzat meczyli

jak sama nazwa wskazuje...światynia zagłady ........

albo jak z wnętrzności człowieka wychodzą krócionogi, skolopendry i larwy mączniaka. efekt fajny:-)

a propos wnetrzosci kto chce fajne fotki ?

tego typu fotki i duuuuzo innych mozna znalezc na www.rotten.com !
    RAMMSTEIN - jak masz jakies fajne zdjecia to przeslij( kuba.r@poczta.fm ) albo podaj link... jak do tej pory nic mnie nie zdziwilo

Pozdrawiam ! Kuba

bylem na tym rotton ale podziekowalem-takie cos to raczej nie dla mnie.
    a co do filmow ze zwierzetami-niby na koncu niektorych jest ze zadne zwierze nie ucierpialo ale jak producent zarabia duzo kasy na filmie to go obchodzi jakis zwierz napewno.

ok, za chwilke przesle mam tez filmik jak kibole morduja gliniarza, chcesz ?
    2 lata temu rozmawialem z jedna kumpela podala mi link na rotten, akurat jadlem obiad - gdy zobaczylem fotki...z poczatku bylo ciezko a wieczorkiem nawet ciasto przy tym jadlem :> hehe...

slij co masz ciekawego !
    http://download.consumptionjunction....a/cj_13558.swf
    (dozwolone od 18 lat ... troszke brutlane)

Pozdrawiam ! Kuba

Heh, rotten... Jest wiele wiecej ambitniejszych, medycznych serwisow o tej tematyce. Kiedys z moja byłą potrafilismy w ten sposob spedzac wieczory. Np. nekrofilia, zapiski z autopsji itp. Jest tez duzo ciekawej literatury na temat medycyny sądowej. Coz, podejscie czysto naukowe. Rammstein, nie z kazdą mozna rozmawiac np. o wypadnięciu odbytu, oznakach rozkładu ciała itp. :>

Uprawnienia umieszczania postów