-
Re: Ciekawostka- tatuaże pająków.
U mnie niestety same drechy....ugh....A najlepsze ze mam czesto z nimi przygody....Az strach z domu wychodzic..
P.S Pewnie niektorzy z was ogladali niedawno "Pod napieciem" bylo wlasnie o slynnych trojmiejskich dresiarzach....buhahha
3CITY MIASTEM DRESOW!!!!
-
ogladalem ostatnio klatke...hooligans rulzzzzzzz
-
na widok rozbudowanegro drecha idacego naprzeciw:
'w kur... jak on sie jeszcze umie poruszac'
ew gdy jest lato
'nie goraco mu w tym nieprzepuszczalnym powietrza dresiku'
a gdy jestem w katowicach:
"mam nadzieje ze to ten ktorego spotkalam 1 czerwca i bede miec okazje go wykastrowac moim nowym nozykiem wojskowym"
a gdy jestem u siebie:
"czesc"
heheh taka prawda.. samotny dres nie jest niebezpieczny, mozesz mu w oczy powiedziec co o nim myslisz i obojetnie czy jest duzy czy maly nie zareaguje bo jest sam, to sa tchorze gdy sa w pojedynke...a gdy sa w grupie staram sie isc inna droga bo nie lubie ich zaczepek w stylu glupich textow...
idac w dalszy temat.. u mnie przewaga sk8tow... ktorzy czasem sa gorsi od dresow - taka prawda, przynajmniej Ci z mojego osiedla.. wyrosniete dresy w opuszczonych gaciach, ktorym wystarczy powiedziec jedno inteligentne zdanie dajace im do myslenia i ma sie spokoj na 3 dni bo staraja sie kapnac o co w tym zdaniu chodzi :P
[swoja droga nie mam nic do sk8tow, mowie tylko o tych ktorych znam ode mnie z osiedla...]
-
To tak jak na komiksie kumpla (szkoda że już nierozwijanym) http://www.dresslife.prv.pl/.
Uprawnienia umieszczania postów