Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Maturzyści...

Mieszany widok

Maturzyści...

Witam, dużo osób z tego forum pisze w tym roku maturke? Jeżeli tak, napiszcie z czego i co dalej planujecie...? Może spotkamy się gdzieś w szkole wyższej? ) Kto wie...
    Ja - język polski, język niemiecki, Geografia
    Plany - ochrona środowiska z geografią w Słupsku

Jak Wam idą przygotowania? hehhe... przyznam bez bicia, że ciężko mi to idzie- brakuje chęci i motywacji. Może po studniówce się obudze? To już dziś )

Pozdrawiam

Re: Maturzyści...

No niestety musze sie przyznać że też pisze mature :P niewiem jeszcze dokładnie z czego będę pisał, mam dwie wersje:
    1.Polski (pisemnie, ustnie), Matematyka (pisemnie, ustnie), Angielski (ustnie)
    2.Polski (pisemnie, ustnie), Angielski (pisemnie, ustnie), Matematyka (ustnie)
    no a jak sie skończy to nie mam narazie pojęcia :P
    Jak Bozia da, i zdam mature to wynieram sie na kierunek transport, logistyka... A jak sie sprawy potoczą to sie jeszcze zobaczy

A co do przygotowań Leny to chyba sam najlepiej wiesz jak to jest ... :P

U mnie tylko jedna wersja:

Polski (pisemnie, ustnie), Niemiecki (ustnie), Geografia (pisemnie, ustnie)

Eh... z takim podejściem jakie teraz ma miejsce, to nie wiem co z maturą.... :/ ;o)

a ja pisze z polskiego i maty (pisemnie i ustnie) i angielski(ustnie)

Leny miłej zabawy na studniówce!!! Ja też dzisiaj ide

ja pisze w przyszłym roku już niestety nową maturę tu obowiązuje polak, język obcy (u mnie anglik) i minimum jeden dodatkowy (biologia lub chemia albo oba). Dalej ide na weterynarie albo zootochnike i specjalizacja na herpetologie.

PaWeL^
    Guest

życze powodzenia na maturze i milej zabawy na studniówce

Ja juz na szczęście mam maturke za sobą ale 3mam za was kciuki , napewno zdacie . AGAM jak wybierasz sie na zootechnike to wal do mnie na SGGW , POLECAM.

COB
    Guest

AGAM nie słyszałem zeby w polsce była herpetologia?

Jakto mowi moja kolezanka "matura to bzdura!". ja juz mam ja dawno za soba i im dalej w las, tym bardziej robi mi sie zabawnie, jak sobie o niej przypominam. nie macie sie co przejmowac. beda w razie co Was wyciagac za uszy, a nawet jak nie wyjdzie, to we wrzesniu tez sie milo zdaje. Znam takich wrzesniowcow, i wierzcie mi, są zupelnie normalni

Re: Maturzyści... & herpetologia do AGAMA

z malym opoznieniem bo opoznieniem ale maj w tym roku zacznie sie dla mnie:

polski - pisemnie i ustnie
    angol - ustnie
    chemia - pisemnie i ustnie (jak sie uda z ustnej zwolniona hyhs ale kto wie w wieczorowkach i zaocznych od roku mozna zdawac chemie u mnie jeszcze nikt nie zdawal i nie maja pojecia jak to bedzie wygladalo i co na tym bedzie :/ ktos musi zaczac a czemu to musze byc ja? hehehehe

pozniej jazda do wrocka zdawac na weterynarie

AGAM: w polsce nie ma herpetologi jesli bardzo chcesz musialbys sobie wykombinowac piszac prace na ten temat czy jakos tak bylo to juz poruszane gdzies na forum, spytaj dokladnie dr. Zajaczkowskiego bo zdajsie on sie tam wypowiedzial na ten temat

pozdro

Uprawnienia umieszczania postów