Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Maturzyści...

Re: Maturzyści... & herpetologia do AGAMA

ja dopiero w przyszłym roku, ale ustnie i pisemnie angol, polski rozszerzony, historia sztuki rozszerzona, a potem hajda na ASP na grafike uzytkowa do katowic... ewentualnie wiertnictwo stosowane (nasi nauczyciele nas zawsze pocieszaja, ze niewazne ze nie zdamy matury - 'przeciez zawsze jest jeszcze wiertnictwo!! " i potem mozna wydobywac rope w jakiejs arabii

rotfl

Re: Maturzyści...

No i po studniówce... teraz czas na maturke... ehhh

Może ktoś ma opracowane tematy z niemieckiego? )

Ja właśnie myśle że moze będą jakieś fakultety żeby możan się wyspecjalizować na herpetologię lub jak mówicie napisać z tego prace. Słyszałem jednak że po zootechnice trudno o prace a zwykle jest ona mało płatna. Dlatego reflektuje w strone weterynarii. Na pewno coś ze zwierzętami

hehe, Double, właśnie jak tak sobie czytam Twojego posta to mi sie przypomniało jak raz z kumplem szukaliśmy "awaryjnego" kierunku na studia w razie jakiegoś niepowodzenia... I tak padło na odlewnictwo Podobno baaardzo mało oblegany kierunek, tak bardzo że nawet tacy jak ja sie tam dostają :P
    A tak wogóle to mam pytanie, ciekaw jestem czy znacie odpowiedź: kto to jest 'operator powierzchni płaskich'?

to jest klasyczny kopacz rowów i tym podobnych...cudowna nazwa..

niestety nie Double :P To jest poprostu sprzątacz/sprzątaczka

ja zdaje polski(pisemnie,ustnie) i biologie ustniezdalam certyfikat z niemca wiec mam troche mniej do zdawania.A wybieram sie na weterynarię na SGGW.
    Studniówke mam juz za soba i musze przyznac ze było bardzo sympatycznie)

Uprawnienia umieszczania postów