-
-
Re: Maturzyści...
No niestety musze sie przyznać że też pisze mature :P niewiem jeszcze dokładnie z czego będę pisał, mam dwie wersje:
1.Polski (pisemnie, ustnie), Matematyka (pisemnie, ustnie), Angielski (ustnie)
2.Polski (pisemnie, ustnie), Angielski (pisemnie, ustnie), Matematyka (ustnie)
no a jak sie skończy to nie mam narazie pojęcia :P
Jak Bozia da, i zdam mature to wynieram sie na kierunek transport, logistyka... A jak sie sprawy potoczą to sie jeszcze zobaczy
A co do przygotowań Leny to chyba sam najlepiej wiesz jak to jest ... :P
-
U mnie tylko jedna wersja:
Polski (pisemnie, ustnie), Niemiecki (ustnie), Geografia (pisemnie, ustnie)
Eh... z takim podejściem jakie teraz ma miejsce, to nie wiem co z maturą.... :/ ;o)
-
a ja pisze z polskiego i maty (pisemnie i ustnie) i angielski(ustnie)
Leny miłej zabawy na studniówce!!! Ja też dzisiaj ide
-
ja pisze w przyszłym roku już niestety nową maturę tu obowiązuje polak, język obcy (u mnie anglik) i minimum jeden dodatkowy (biologia lub chemia albo oba). Dalej ide na weterynarie albo zootochnike i specjalizacja na herpetologie.
-
życze powodzenia na maturze i milej zabawy na studniówce
-
Ja juz na szczęście mam maturke za sobą ale 3mam za was kciuki , napewno zdacie . AGAM jak wybierasz sie na zootechnike to wal do mnie na SGGW , POLECAM.
-
AGAM nie słyszałem zeby w polsce była herpetologia?
-
Jakto mowi moja kolezanka "matura to bzdura!". ja juz mam ja dawno za soba i im dalej w las, tym bardziej robi mi sie zabawnie, jak sobie o niej przypominam. nie macie sie co przejmowac. beda w razie co Was wyciagac za uszy, a nawet jak nie wyjdzie, to we wrzesniu tez sie milo zdaje. Znam takich wrzesniowcow, i wierzcie mi, są zupelnie normalni
-
Uprawnienia umieszczania postów