Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Wasze oceny z biologii?

Wasze oceny z biologii?

Ciekawi mnie jak u innych osob interesujacych sie terrarystyka a co za tym idzie biologia wyglada sprawa z ocenami. Ja mam 5 bo koles owi ze nei stawia na polrocze 6. Jednak powiedzial ze on mi i tak 6 postawi bo czasami nie wie o czym mowie Nie chce tu sie chwalic. Poprostu pisze referaty o tym co mnie intersuje przynosze wylinki zwierzat, rosliny owadozerne itp. A jak ta sprawa sie przedstawia u was?

PaWeL^
    Guest

Re: Wasze oceny z biologii?

czesc

do 3 gimnazjum mialem zawsze 5 na koniec :P a teraz w 1 technikum mam 4 ale to przez to ze na biologi mam czlowieka (wszystkie układy itp.) :/

Mnie w gimnazjum to za geniusza biologicznego uwazali, hihi. Ale niestety teraz w liceum nie jest juz tak latwo Nie za bardzo odnajduje sie w mszakach, cytologii i takich tam pierdolach....Ale jak przegladalam ksiazke to znalazlam dzial o gadach i pajeczakach <jupi> Juz sie nie moge doczekac

P.S a na polrocze w klasie biol-chem mam 4 :/

PaWeL^
    Guest

bleeeeee, a ja nie będe mial nic o ptaszoraqch, gadach itp. (((( tylko jedna lekcja o zwierzętach jadowitych znalazłem w książce (1 zdjątko skorpa) :d

Ostatnią biologie miałem prawie 5 lat temu, wiec nie pamietam dobrze, ale na swiadectwie maturalnym mam chyba 4.

ja mam 4
    ale w następnym polroczu mam szanse na 5 ))

Paweł J.
    Guest

hehe ja mam 4, ale teraz mam wyłącznie tematy związane z człowiekiem...

A ja mam dopa na maturalnym swiadectwie:P

Pozdrawiam

Nazar

Damian Strugliński
    Guest

Ja mam 5, ale w podstawówce, przyroda zawiera w programie mnóstwo różności ( geografia, chemia, fiza itp.) normalnie koktail

Pozdrowienia
    Damian

biologie ostatnio mialem w podstawowce, 4 lata temu ( mialem chyba "dobry" ) a w tech. mialem 2 lata temu ochrone srodowiska i tez "dobry"

Uprawnienia umieszczania postów