-
Re: Wasze oceny z biologii?
Jak tak czytam Wasze posty, to sobie mysle, ze pokażę je mamie Nie bedzie spała z wrażenia i uczyni wszystkie kroki, by móc mieć taką interesującą klasę (moja mama to pani biolog). Sama od Was na nowo załapała by jeszcze większeo bakcyla. A jeśli chodzi o mnie, to po rodzicach nie odziedziczyłam zainteresowań biologiczno -chemiczno-farmakologicznych i jestem tu w wyniku własnego życiowego zrządzenia. Co do przydatności wiedzy z biologii w terrarystyce, to z doświadczenia wiem, że każda przerabiana przeze mnei wiedza (czy to humanistyczna, czy przyrodnicza), okazala sie przydatna w róznych, niekiedy najmniej oczekiwanych, sytuacjach zyciowych. Zatem nie traćcie zapalu i nie patrzecie zbyt dużo na oceny, bo prawdziwą wartość stanowicie Wy sami. (zreszta te oceny potem sie zapomina i nikt juz na nie nie patrzy w pozniejszym zyciu) Ja mialam 3, a okazuje się, że w efekcie wiem wiecej niz Ci piątkowcy-kujonowcy (nie mowie o Was, bo wy jestescie z gatunku NAPALEŃCY )) Sumując, może uda mi się za niedługi czas sklecić dzięki takim ludziom jak Wy, ludzi do mojego "projektu".
Uprawnienia umieszczania postów