-
Re: Wasze oceny z biologii?
he he fajny post . Ja naświadectwie maturalnym mam 5 z ustnej i 4 z pisemnej . Teraz studiuje zootechnike i z przedmiotów takich jak zoologia , anatomia czy zoopsychologia dobrze mi idzie ale sesja jeszcze przede mną więc jeszcze sie okaze . Zresztą wydaje mi się ze większość terrarystów czyli ludzi interesujących się przyrodą nie powinna mieć problemów z tym przedmiotem . Chociaz powiem szczerze ze jak przerabialismy w liceum botanikę to miałem problemy ale dałem rade ;-p
-
ja do 2 gimnazjum mialem 5 albo 6 teraz na połrocze będe miał 4 ale to tylko dlatego że zaczęła sie biotechnika i inżynieria genetyczna wy też mieliście to w 3 gimnazjum??
-
To zdolni jesteście.... ) Rośnie nowe pokolenie, które odmieni losy naszego narodu... ;o)
-
Hihi, ja chodzilam do liceum, do klasy o profilu biologiczno-chemicznym. Dwa razy mialam z biologii trojke, a tak caly czas mierny i to z wieloma poprawklami z jedynek .
-
a uważacie ze biola w terrarystyce pomaga ?
-
No to ja i Avi brylowalismy)
Pozdrawiam
NAzar
-
Dzieki za odzew.
zalezy jeszcze jakiego ma sie nauczyciela bo jak ja mam takiego maniaka to on jest wniebowziety jak mu cos przyniose.
-
-
U mnie to bylo tak, ze od podstawowki do teraz mialem 6 ale biologia to jedyny przedmiot, ktorym sie naprawde interesuje (chociaz powiedzmy... nie lubie jakiejs tam botaniki tak bardzo jak wirusologii). W gimnazjum mialem latwa 6 ze wzgledu na final w olimpiadzie, a w liceum udalo mi sie ze wzgledu na pewne "badania", jakie prowadze a ramach projektu przygotowawczego do olimpiady, w ktorej wystartuje w 2 klasie liceum. Udalo mi sie trafic na wspanialego nauczyciela, ktory naprawde zna sie na rzeczy i oprocz tego, ze cos wie, to umie swoja wiedze wylozyc, wiec jakiej oceny nie mialbym w 2 polroczu, to wiem, ze dobrze mnie przygotuje.
A co do biologii, to najbardziej interesuje mnie mikrobiologia, toksykologia, wirusologia, ostatnio genetyka i w sumie tyle.
COB -> pomaga.
-
Mnie biologia nie interesuje jako taka, interesuje mnie zoologia, ale nie to, co sie dzieje we wnetrzu jakiejs komorki... Z bioli mialam 2, ale studia skonczylam z niezla srednia. Nie biologiczne, ale historyczne. Z zoologii w liceum mialam zawsze 4-5. Podstawowki nie licze...
Uprawnienia umieszczania postów