-
Re: Dostałem list
Jojek - nikt sie nie zniża do takiego poziomu, poprostu czasami nie ma wyjścia... trzeba urzyć wulgarnych słów ))
-
Panie Jarku... paszkwila to każda gnida umie wyskrobac, ciekawe tylko czy skoro zadał sobie tyle trudu żeby kogos obrażać, miał odwage chociaz się przedstawić?
wątpie.... szkoda komentować...
-
Jarku, od kiedy to sie przejmujesz takimi listami? Potraktuj to jako humor, ja przy takich listach zawsze mam kupe smiechu . Zawsze sie przeciez znajdzie ktos taki. Nie ma tak, ze sa wszyscy zadowoleni, a co do tego malolata z jedna szara komorka (bo osoba z mozgiem wiekszym niz orzeszek pistacjowy zastanowilaby sie nad takim listem) - zawsze znajdzie sie jakis niedoinformowany tchorz, ktory sie nie podpisze, a na "zywo" jest cichutki i plochliwy.....
-
S#%$&*^l !!!!!
Niech się pan nim nie przejmuje, są ludzie i parapety, a ten ktoś nie zasłuuje nawet na to drugie ! Wszyscy na tym forum doceniają pana pracę a ta gnida widocznie nie wie do kogo pisała !
-
Niema sie czym przejmować, widocznie jakiemus @$%* sie nudziło i napisał takie bzdety
-
Można mieć do kogoś pretensje, można być niezadowolonym, ale styl listu mnie przeraża. Sam nie jestem zadowolony z diagnozy i sposobu leczena przez p. Jarka ale to nie daje podstaw do wystukania takiego listu.
-
Czy się przejmować.... Oczywiściw. Jednak wokół mojej osoby narosło wiele nieprawdziwych informacji.. Nie jestem członkiem zarządu PST. Nie mam wpływu na finanse Stowarzyszenia/ Od niedawna także nie reprezentuję PST na Śląsku (decyzją Zarządu PST). Nie jestem również ani herpetologiem ani ornitologiem tylko lekarzem wet. od ok 15 lat zajmującym się zwierzętami egzotycznymi a przede wszystkim gadami. Czasem z dobrym czasem z gorszym skutkiem. Ale staram się jak potrafię....
ps. Adamie proszę o telefon...
-
Stary dobry teks "podłość ludzka nie ma granic" pasuje tutaj jak ulał. na forum pomógł Pan nie jednemu gadkowi , a i psychicznie, nie jednemu włascicielowi gadzinki. Wiele osób Pana rady uwaza za wzorcowe. I oby tak było dalej !
Pozdrawiam serdecznie!
Uprawnienia umieszczania postów