Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Dostałem list

Mieszany widok

Jarek Zajączkowski
    Guest

Dostałem list

....."witam pana
    robi pan z siebie wielkiego znawce od leczenia gadow ale jestes pan tylko zwyklym cinkciarzem i zlodziejem lepiej bylo by dla terrarystyki zeby pana nie bylo.Co z pieniedzmi ktore ukradliscie z towarzystwa terrarystycznego?nasze srodowisko powinno byc wolne od takich szelm jak pan i pana kolegow np:gorazdowskiego .nie bedziecie niszczyc polskiej terrarystyki w zarodku dranie".....

Nie mam pojęcia co z pieniędzmi.... Sam wpłaciłem składki.Może szybko umrę i będzie po problemie...
    Mimo wszystko....

COB
    Guest

Re: Dostałem list

nieznam pana ale uważam ze ten list napisał ktoś kto jest głupi i sam niszczy terrarystyke takimi listami prosze sie nie przejmować takim czymś !!

MataManX
    Guest

heh tak to jest człowiek chce pomagać innym a zawsze się znajdzie "mądrzejszy" co będzie chciał udowodnić że jest się głupcem ciakwe czy ten kto to napisał zrobił chociaż 1% dla terrarystyki tego co Pan Jarek!!! Niech Pan nie patrzy na takich jak autor tego poprostu jest pan wielki i dzięki panu żyje i dobrze się ma wiele zwierząt

PaWeL^
    Guest

czesc

jeszcze nigdy nie spotkalem sie na forum choćby z jedną negatywną opinią na temat Pana Jarka a wręcz przeciwnie z samymi pozytywnymi :] wiec sądze, ze osoba piszaca ten list jest poprostu zazdrosna :>

sądze, ze nia ma sie co przejmowac opinią prostaków ;d

Panie Jarku,
    z pewnością obelgi pod Pana adresem są bezpodstawne. Małostkowość tej korespondencji śmieszy i przeraża jednocześnie.
    Niestety codziennie ogladając Fakty/Wiadomości patrzymy co i jak w Tym kraju się dzieje i niejednokrotnie ze zdumieniem przecieramy oczy...
    Radzę całość potraktować raczej jako żart rozwydżonego gówniarza, niż jako przedmiotowe zarzuty.
    Łączę pozdrowienia
    Witek

bez komentarza... Jak to mówią są ludzie i ludziska. Autor tego listu zalicza sie do neandertalczyków (czy jakoś tak no :P). Nie ma sie Pan czym przejmować.

Podpisuje się pod tym co powiedzieli koledzy, nie ma co sie tym przejmować!

Panie Jarku ,niema co się przejmować , ten list napisał zykły mały S******L .
    A od Gorazdowskiego to niech się ten C**L , O*****E.
    Wy przynajniej coś wnieśliście w świat szarej Polskiej terrarystyki. a teg gnój tylko potrafił wyskrobać coś na klawiaturze.

Pozdrawiam.

popieram przedmowcow, wieczne potepienie dla gnoja ktory ten list napisal, zeby bylo wiecej ludzi takich ja pan Jarek to terrarystyka w polsce pobilaby wszystkie kraje.

Panie Jarku.

Niech Pan się nie zraża takimi listami. Wiem, że taki społecznik jak Pan, który udziela się tu na forum i dzieli z nami swoją wiedzą za "totalną darmochę", jakby to powiedział Jurek Owsiak, jedyną satysfakcję ma z tego jak się uda dzięki poradom uratować kolejne zwierzę a właściciel powie "dziękuję Panie Jarku". I wiem, że taki list, jak ten przez Pana zacytowany, potrafi być bardzo bolesny, ale tutaj całe forum stanie za panem by pana bronić. Zresztą widać, że ten człowiek nie rozumie pobudek, dla których Pan tu pisze.

Pozdrawiam i życzę, aby Pan już nigdy więcej nie otrzymał takich przykrych listów.

ps. do Krzysztof.W, koksik - Panowie, nie zniżajcie się do poziomu autora listu i nie używajcie wulgarnych słów, nawet wygwiazdkowanych, bądźcie ponad tym.

Uprawnienia umieszczania postów