Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: co za idiota :[ !!!!!!

co za idiota :[ !!!!!!

mój brat siedział sobie dziś na chacie i jakiś palant nickiem Tosik(tak mi na chacie podano) podał linka do stronki typu raus.de a mój głupi brat ją włączył.
    dla niewiedzących o co lata małe wyjasnienie. po kliknieciu na taką stronkę otwiera sie full biegajacych po ekranie okien które mozna zamknąć dopiero po Ctrl+Alt+Del.
    jush samo to jest niesamowicie wqrzające, ale na tym nie koniec!!!!!!!!!
    dodadkowe atrakcje tego dziecinnego i nieziemsko wqrzającego "dowcipu"(czy cokolwiek to mialo być) to kilkanaście(u mnie 14) wirusów(czy tam trojanów, ja nie rozróżniam) na kompie, wiec jesli ktoś właził na tą stronkę to radzę skożystać z www.mks.com.pl
    i apel do Tosika :
    RĄBNIJ SIE W ŁEB SOLIDNIE ZANIM NASTEPNYM RAZEM BĘDZIESZ COŚ TAKIEGO CHCIAŁ ZROBIĆ i niech Ci wiry kompa zeżrą w całości!!!

pozdrowienia dla normalnych ludzi

Re: co za idiota :[ !!!!!!

heh, mi sie kiedyś jeden wirus pomnożył tak, że miałem po jakieś 250 jego kopii na kadym dysku ale mks mnie uratował

dokladnie, mks jest moim miniguru. a na rzeczy, na które mks nie dziala polecam Spybota - i panta rei!

Kiedyś mi sie takie gówno włączylo na jakimś blogu, ale na szczeście trojanow nie było.
    Strasznie to wkurzajace.
    Na szczescie po pół godziny wyłaczyło się samo :P

kafka
    Guest

ALt+SHIFT+F4 na ostanim okienku zamyka wszystkie okna- dzieci i okno rodzicielskie (dotyczy to zresztą wszystkich procesów nakładkowych).

a ile macie pajączkow? tych komputerowych.......u mnie ładuje sie codziennie kilkanascie i musze przeladowac system bo niekiedy normalnie nie da sie na kompie pracowac

kafka
    Guest

Ja jednak wolę kombinację AntiVir + Sysgate i nie mam nigdy "pajączków" .

Uprawnienia umieszczania postów